2777
2789

شوهرم فروشنده لباسه 

بعد زبان آلمانیشم خیلی خوبه 

حالا اومده میگه کلاس خصوصی ( که بره خونه های مردم ) ساعتی چهارصد میدن 

گفتم حق نداری بری اونجور خانما یه مشت بچه پولدارن که توخونه تیپای بد میگردن !! 

گفت من چکاراونا دارم و...

شما حساسید به اینجور مسائل؟؟

هر بژی کورد
شوهر منم مانتوفروشی دارهپیر شدیم از دست یسری خانوماتو اذیت نمیشی؟

برو پیشش کار کن مغازه رو بگیر دست خودت یا بگو لباس مردونه کنع

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو منم میام با لحن پنجعلی بگو 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

آنلاین برگزار کنه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

برو پیشش کار کن مغازه رو بگیر دست خودت یا بگو لباس مردونه کنع

نمیشه جایی ک مغازمون هست بورس مانتوعه نمیشه یهو مردونه بشه

خودمم گرفتار بچم خیلی وقتا نمیتونم ببرم بچه رو

ب خاک و خون میکشه مغازه رو

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

حق که دارید ولی خدایی طرف آدم پولدار و چشم و دل سیر باشه بهتر از اینهایی که بخاطر چهار قرون ارزونتر خرید کردن آویزون مردهای متاهل مخصوصا فروشنده ها میشن با پیشنهادهای عجیب غریب 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦