2777
2789

سلام من دو ماهه اقدام به بارداری کردم و نتیجه نگرفتم دکتر سونو داخلی کرد و گفت مشکلی ندارم فقط یه مقدار خیلی کم پلی کیستیکم. 

این ماه که ماه سوم اقدامم از 6 تا 10 پری رروزی دو تا قرص لتروزول به دستور دکتر خوردم،دکتر بهم گفت 13ام برم باز سونو داخلی میخواستم ببینم این سونو حتما لازمه؟اگه نرم چی میشه ممکنه با خوردن قرصها کیست آورده باشم؟لطفا هرکس استفاده کرده راهنماییم کنه...

خدایا مواظب نی نیم باش ....میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید  
عزیزمن لتروزول خوردم ولی سونو ندادم

عزیزم شما نتیجه گرفتی با خوردن لتروزول؟چند دوره خوردی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همسرم ضعیف بود دکترم من وهم تحریک میکرد فک کنم ۴ ماه خوردم الان نی نیم ۱۴ روزشه😶

کلا هیچ ماهی سونو ندادی؟

چقدر خوب همسر من راضی نمیشه بره آزمایش  

انشاالله شما هم زود نتیجه میگیرید  نی نی زود زود میاد تو دلت منم ۱ سال رفتم دکتر تاباردارشدم ...

ممنونم عزیزم ،دعا کن منم این ماه نتیجه بگیرم...

کلا هیچ ماهی سونو ندادی؟ چقدر خوب همسر من راضی نمیشه بره آزمایش    

اخه همسرم قلیون میکشید ازمایش داد داغون بود دوماه گذاشت کنار دکتر قرص داد واریکسل هم داشت 

اینجوری نمیشه که ایشون هم باید ازمایش بدن سونو بدن

اللهـــم العجل ولیک الفرج
کلا هیچ ماهی سونو ندادی؟ چقدر خوب همسر من راضی نمیشه بره آزمایش    

اخه من مشکلی نداشتم سونوم خوب بود

فقط چند دوره قرص برای هورمون شیردهی خوردم ولتروزول اصلا به سونو داخلی هم نکشید برای من

اخه همسرم قلیون میکشید ازمایش داد داغون بود دوماه گذاشت کنار دکتر قرص داد واریکسل هم داشت  این ...

همسر من اهل سیگار و قلیون و هیچی نیست ،قبول نمیکنه میگه اگه بعد از 1-2 سال جواب نگرفتیم بعد من میرم آزمایش !!!اما من اصلا صبور نیستم خدا کنه طبیعی باردار شم خیلی دلم میخواد  

اخه من مشکلی نداشتم سونوم خوب بود فقط چند دوره قرص برای هورمون شیردهی خوردم ولتروزول اصلا به سونو د ...

آهان منم چون دکتر دید عجله دارم که زود باردار شم برام نوشت فکر کنم،اما از سونو داخلی خیلی بدم میاد خیلی درد داره واسه همین نمیخوام برم دیگه

آهان منم چون دکتر دید عجله دارم که زود باردار شم برام نوشت فکر کنم،اما از سونو داخلی خیلی بدم میاد خ ...

من همسرم خیلی عجله داشت خخخ

من الان ۱۸ سالمه خودم بچم