2777
2789

خسته شدم 

نه از درس از مدرسه، تازهد۲۲ دی امتحانا تموم شد حتی یه هفته هم استراحت نکردیم دوباره بیا مدرسه و برو تا ۲ و نیم بمون تا ۱ بمون

وقتی برمیگردم از مدرسه فقط میخوابم تا عصر بعدم از اونطرف بی حوصله میشم اگرم نخوابم مغزم هی میگه خستست و نمیکشه بخونه درحالی ک کنکور دارم وضعم‌اینه هر روز باید بیام درحالی که ادم پرخوابی نیستم خونه باشم راحت ۶ صبح تا ۱۲ شب بیدارم بدون خواب ولی این مدرسه لعنتی برناممو خراب کرده نه درس میخونم نه کاری میکنم

امتحانام نیای زنگ میزنن از اونطرف خانواده فشار میان

دیگه نمیکشم از این سیستم اموزشی کثیف و عوضی که‌ انگار موش ازمایشگاهیشونیم میای سر کلاس دبیره شروع میکنه ب تخریب کردن که شما هیچی نمیشین

لعنت بر مدرسه تا وقتی که اینطوری باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.