2777
2789

اگر ۱۵۰ میلیون همسرت بهت قرض داشته باشه بهش می بخشی در عوض حضانت بچه رو بده به تو 

اصلا طلاق و اینا نمی‌گیریم ها برای مواقع ضروری ؟؟؟؟صادقانه بگید ی لطفا 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حضانت بچه خیلی مهمه اما یه شرطی که از پس مخارجش بربیایهردوروبگیر

مخارجش با پدرشع  چون نمی‌خوام که طلاق بگیرم همین طوری حضانت رو بگیرم چون هیچ کس از فرداش خبر ندارع 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
بستگی به خیلی چیزا داره اولن با ١٥٠ حتی پرایدم بزور بخری... ٢ توی خودت میبینی بتؤنی نگهش داری

یعنی ارزششو داره ؟ 

اره خواهر با ۱۵۰تومن‌مگه میشه چیکار کرد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

١٠٠ درصد ٢ ماه پیش منه مجرد ١٣٠ میلیون خرج کردم ققط

مرسی عزیزم. بعد گلم اگر من حضانت رو بگیرم فقط برای این بچمه یا هر چقدر بچه دار بشم حضانت همشون با منه؟؟؟

ولی وقتی بحث طلاق نیست خیلی روی افکار منقی زوم نکن

باشه عزیزم