2777
2789
عنوان

آیا پسره متاهل بوده

367 بازدید | 17 پست

یه پسری بود که سه تا از همکارا میگفتن متاهله و خانومش مال فلان جاست. اما دونفر میگفتن نه متاهل نیست.

من تازه اینو فهمیدم.

این چند ماه بود که به من پیام میداد ولی قصدشو نمی‌گفت چیه. ولی شب هام تا ساعت ۱۱ ۱۲ پیام میداد. اما یه روز که میخواستم یه چیزی رو به دستش برسونم سریع گرفت و رفت

گفت اینجا یوقت مارو میبینن باهم (شهری که محل خدمتمونه)

من الان میگم شاید عقد بوده جدا شده ولی میترسم نکنه جدا نشده

نظر شما چیه

آیا میشه فهمید 

متاهله

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس برا چی به من پیام میداد تازه من ابراز علاقه هم کردم بهش خاااک

جنس خراب پسر قحطی نیست وارد رابطه شک دار نشو

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

متاسفانه متاهلا خیلیاشون دنبال زیرابی رفتنن

آخه چرا

بعد حالبیش این جا بود که رابطه رو رسمی هم نمی‌کرد

یعنی بخاطر کار و محل کارمون بوده؟

من احمق بهش گفتم دوست دارم خیلی پشیمونم انگار غرور خودمو به کردم

آخه چرابعد حالبیش این جا بود که رابطه رو رسمی هم نمی‌کردیعنی بخاطر کار و محل کارمون بوده؟من احمق بهش ...

طرف هست رفته رسما زن گرفته یعنی خواستگاری و زندگی چند ساله بعد چند سال کاشف به عمل میاد اقا اصلا زن داشته اومده این خانومو گرفته