2777
2789

ما اگه ماشین رو بفروشیم میتونیم نصفشو تقریبا بدیم.. یه سری طلا دارم که گفتم شاید بره بالاتر واسه همین انشالله اول ماشینو بفروشیم بعد طلا ها که یه ماشین ارزونتر بخریم تا بخواد ماشین بیاد.. بنظر شما اصلا ارزششو داره؟ حواله دنا پلاس رو هم خیلی مفت میخوان مثلا 20 تا 30 میلیون..واقعا ارزش نداره ایقد ارزون بفروشیگ.. بنظر شما اینکارو کنیم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا همین ی دونه انتخاب داشتین؟؟؟نمیدونیم ثبت نام بعدی کیه دوبارثبت نام کردم درنیومدکلا دیگ سراغش نرت ...

اگه طرح مادرانی مدام ثبت نام کن هزینه ای نداره که، با گوشیت ثبت نام کن.. چرا اولویت دوم 207 بود.. اتفاقا من اینبار شانسی زدم گفتم قبول نمیشم همینجوری الکی زدم.. دیگه خداروشکر قسمت منم شد

باگوشی چطورثبت نام کنم میشه راهنمایی کنی الان دیگ ثبت نام دارن یان؟؟

عزیزم باید وارد سایت بشی.. بعد کد ملی و رمز عبور اگه داری بزنی.. اگه هم نداری پایینش نوشته فراموشی رمز عبور و.... خیلی راحته... فک کنم برای دهه فجر داشته باشن.. یجایی اخبارش خوندم.. طرح مادرانی؟