2777
2789
عنوان

مدرسه نرم

338 بازدید | 30 پست

بچها من هرروز این موقع پامیشم درس میخونم تا شب , 

و وقتی میرم مدرسه تا ساعت3 مدرسم و وقت نمیکنم بخونم

معلما هم خوب درس نمیدن

وقتی ک خودم خوندم معدلم19و خورده ای شد و نفر دوم شدم، ولی میرم مدرسه بشدت وقت کم میارم و خیلیارو دیدم ک پشت کنکور موندن . پارسال6نفر رشته تاپ قبول شدن همشون از دی ببعد نرفتن مدرسه ...

یه سوالی داشتم من دیگه نمیخوام برم مدرسه و ه نرم مدرسه یا هفته ای یبار برم مدرسه مشکلی پیش میاد؟ میتونن اخراج کنن یا کارت ورود ب جلسه ندن یا اصلا اتفاقی میفته؟

درسم خوبه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدیر مدرسه ها متفاوته بر مدرسه ما معدلت ۱۹ کمتر بود نمیتونستی نری مدرسه وگرنه اخراج اونم باید اجازه شو میگرفتی بعضی از مدرسه ها خم گیر نمیدن شماهم برو با خودش صحبت کن وگرنه ممکنه بخاطر غیبتت به مشکل بخوری

پس نرو اگه خودت تو خونه راحت تری

اره توخونه راحتترم مدرسه حدودا 7-8ساعت و بیشتر از وقتمو میگیره

مدیرمون پیام داده گفته

اگه نیایید انضباط همرو صفر میدیم نتونید دیپلم بگیرید اخراج میکنیم و تو کارت ورود ب جلسه دچار مشکل میشید

الکیه؟

مدیر مدرسه ها متفاوته بر مدرسه ما معدلت ۱۹ کمتر بود نمیتونستی نری مدرسه وگرنه اخراج اونم باید اجازه ...

خب چه مشکلی؟اصلا مگه دست ایناست؟ دو روز تو هفته کامل معلم نداریم

معلما هم افتصاحن

معدلم 19/71شد این ترم

اره توخونه راحتترم مدرسه حدودا 7-8ساعت و بیشتر از وقتمو میگیرهمدیرمون پیام داده گفتهاگه نیایید انضبا ...

کارنامه رو ببر اموزش و پرورش ب احتمال زیاد نامه ای چیزی باشه ک ب مدرسه بدی و قبول کنن

کارنامه رو ببر اموزش و پرورش ب احتمال زیاد نامه ای چیزی باشه ک ب مدرسه بدی و قبول کنن

نه اموزش پرورش گفته باید تا اخر اردیبهشت بیایید نمیشع ک

همه اونایی ک رفتن مدرسه پشت موندن

مگه میشه نرفت مدرسه،😕😕😕

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

خب چه مشکلی؟اصلا مگه دست ایناست؟ دو روز تو هفته کامل معلم نداریممعلما هم افتصاحنمعدلم 19/71شد این تر ...

به ما که مدیرمون میگفت اخراج میکنم دیگه نمیدونم جدی دست اوناس یا نه چون مدیر مدرسه ما پارتیش تو اداره هم کلفت بود 

اون روزا که هیچی نداری عب نداره بمون ولی بازم میگم همه چی بستگی به مدیرتون داره ماهم اگه خونه میموندیم بهتر یود ولی اون میگفت باید بیااید

درسم خوبهولی میترسم , دچار مشکل نمیشم ؟ برای فرهنگیان ؟ یا حتی رشته های دیگه؟

والا نمیدونم عزیزم یبار تو یکی از لایوهای یکی از مشاورا شنیدم ک شاگردش قبول شده و کلا مدرسه نرفتهو بچه زرگ بوده  ولی بازم بپرس

مگه میشه نرفت مدرسه،😕😕😕

خب برم ک چی بشه؟ از اول سال رفتم چ فایده ای داشت وقتی نمیرم حدااقل روزی12ساعت ب بالا میخونم 

ولی میرم😐تا ساعت3مدرسم بعد4میرسم خونه نهایتا4-5-6ساعت میشه خوند