2777
2789

بابام بخاطر بیماری قلبی الان چند روزه بیمارستان بستریه .ممنون میشم اگه برا سلامتیش صلوات بفرستین .

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

فرستادم عزیزم ان شالله صحیح و سالم بر می گرده

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
فرستادم عزیزم ان شالله صحیح و سالم بر می گرده

ممنون عزیزم انشاالله

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم اشف کل مریض ان شاءالله هرچه زودتر سلامتی کاملشون رو ...

ممنونم 

من فرستادم ايشالا زودتر شفا پيدا كنن

ممنون از لطفت

فرستادم ..بلاشون دور باشه ان شالله

متشکرم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شاءالله شفا پبدا کنن..امن یجیب المضطراذا دعاو یکشف ...

متشکرم از لطفتون