2777
2789

علاقه زیاد به خیاطی دارم و اینکه بگم کارمند هم هستم .

به نظرتون واسه ارشد هزینه کنم یا هنر

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.

پیام نور ده تومنه؟ 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام نور ده تومنه؟

نمی‌دونم بعید نیست آخه میگه ارشد . من که علمی کاربردی هستم حسابداری کارشناسی ترمی ۴ دارم میدم . برخی رشته ها مثل مهندسی صنایع غذایی هم کارشناسی علمی کاربردی ترمی ۵ دادن 

نمی‌دونم بعید نیست آخه میگه ارشد . من که علمی کاربردی هستم حسابداری کارشناسی ترمی ۴ دارم میدم . برخ ...

وای چه گرون من لیسانسم ترمی یک تومن میشد ارشدم بهم گفتن هشت میشه انگیزمو ازدست دادم

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

خیاطی غذای روحت هم هست . آرامش میگیری . منبع درآمده . میتونی مربی بشی یا مزون بزنی یا خیاط خونگی یا .... لابلاش دختر اینو به پسر اون معرفی می‌کنی واسطه گری ازدواج می‌کنی هدیه گیرت میاد همش عروسی دعوتت میکنن😂 ‌‌‌‌. ولی خوب فکراتو بکن چون برای تحصیل الان مغزت می‌تونه با دو بار خوندن حفظ بشه چند سال دیگه یا سرد میشی یا باید بیست بار بخونی تا بره توی مغزت . اگه بتونی قسطی فعلا یه شاخه از خیاطی را بری هفته ای یه روز که کِش بیاد هم به درسات برسی هم پولش اذیتت نکنه هم یه تیر دو نشون زدی . اگه احتمال میدی سالها بعد حسرت بکشی که ای کاش درسمو میخوندم پس الان درستو بخون .

وای چه گرون من لیسانسم ترمی یک تومن میشد ارشدم بهم گفتن هشت میشه انگیزمو ازدست دادم

تازه بیست میلیون هم باید برای پایان نامه ارشد جدا هزینه کنم خیلیه، تقریبا هشتاد نود میلیون با هزینه رفت و آمد در میاد برام،به نظرت مبارزه مدرکش؟

خیاطی غذای روحت هم هست . آرامش میگیری . منبع درآمده . میتونی مربی بشی یا مزون بزنی یا خیاط خونگی یا ...

من بیست و هفت سالمه از مدرک لیسانس چندین ساله درآمد دارم و کارمند هستم ، بیشتر دلم میخواد یه هنری مثل هنر خیاطی یاد بگیرم،ممنونم بابت صحبت های خوب و مفیدتون

راستش پیام نور و زیاد خوشم نمیاد کلا 🥲من بودم احتمالا خیاطی و میرفتم

خوبیش اینه سرو ته ندارن میتونی غیرحضوری بخونی فقط امتحان بدی