حرف های ما هنوز ناتمام........ تا نگاه میکنی وقت رفتن است...... ناگهان چه زود دیر میشود! مهربونی تنها واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡ هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟ خیلی زود دیر میشه !همین الان قدر بدون😊🥰
حرف های ما هنوز ناتمام........ تا نگاه میکنی وقت رفتن است...... ناگهان چه زود دیر میشود! مهربونی تنها واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡ هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟ خیلی زود دیر میشه !همین الان قدر بدون😊🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکتر زهرا اسلامیان تعریفش شنیدم زندادشم پیشش میرفت میگفت خیلی با آرامش برخورد میکنه دستش برای عمل ...
مرسی
پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست