2777
2789
عنوان

پزشک زنان و زایمان خوب در اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 8961 بازدید | 32 پست
سلام دوستان تجربیات من: دکتر مباشریان دکتر خوب و خوش برخوردیه تو بیمارستان سپاهان زایمان میکنه کار ...

با سلام مادر آرتین ۹ ساله ، نمیدونم شما چه خصومتی با خانم دکتر پریسا طاهرزاده دارید ولی ایشون از برترین پزشکهای استان هستن اما چون عادت ندارند با صحبتهای اضافه و زیادگویی جذب بیمار کنن که بعدا بتونن از مریضها زیرمیزی بگیرن و برای نفع شخصیشون مراعات حال مریضها رو نکنن شما رو ناراحت کردن، جالب ایشون نزدیک به ۸ سال وارد اصفهان شدن و قبلا تهران بودن ولی پسره شما ۹ سالش هست پس احتمال اینکه پیش ایشون عملی انجام داده باشید خیلی کمه!

سلام به همه مامانهای گل ، خدا رو شکر توی اصفهان متخصص زنان خوب و با تبهر خیلی زیاد هست ، من خواهرم پیش دکتر پریسا طاهرزاده کلینیک خانواده سزارین شد خیلی راضی بود منم به پیشنهادشون پیش همین خانوم دکتر پسر کوچولوم رو به دنیا اوردم( با عمل سزارین) بیمارستان شریعتی ، خیلی راضی بودم من از روز سوم از جام بلند شدم تا هفته دوم بعد عمل دیگه مشکلی نداشتم خیلی خانوم مهربونی بودن و دستشان هم خوب بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین جایی اوکی کردین؟

بله عزیزم دکتر شیوا طالبی هم شاهین شهر هستن هم شمس آبادی برای مادر باردار وقت میذارن خیلی مهربونن و کار بلد جوونن ولی خوبن به من برگه دادن رفتم روانپزشک دکتر قبلیم بهم برگه هم نمیداد 12 آبان سزارین میشم

بله عزیزم دکتر شیوا طالبی هم شاهین شهر هستن هم شمس آبادی برای مادر باردار وقت میذارن خیلی مهربونن و ...

به سلامتی عزیزم خب خداروشکر اوکی شده.

شیوا طالبی تز اقوام شوهرم هستن واسه همین پیشش نرم بهتره😁😁 به سلامتی زایمان کنی

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣
آیا ایشون الان اختیاری سزارین میکنن؟

نه، کل پزشکها همچین اجازه ای ندارند ، ولی ایشون برخلافه خیلی پزشکها که حاضر نیستن موقعیت خودشون رو به خطر بندازم و مریض رو در موارد لزوم سزارین کنن و یه مدت طولانی مریض رو می زارن تو حالتی که باید حتما طبیعی زایمان کنی ایشون اگر تشخیص سزارین بدن پاش می‌ایست و مریض رو میبرن اتاق عمل 

نه، کل پزشکها همچین اجازه ای ندارند ، ولی ایشون برخلافه خیلی پزشکها که حاضر نیستن موقعیت خودشون رو ب ...

یعنی هیچ دکتری سزارین قبول نمیکنه! پس من شنیدم یه سریا با زیرمیزی راضی میشن پرونده سازی کنن 

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣

دکتر تو اصفهان من فقط یه دکتر میرم که از کارش راضی ام دکتر شهزاد شریف زاده

خدا خیرش بده تو کار درمانی که حرف نداره

تو کارزیبایی من نرفتم ولی مراجعه کننده برای لابیاپلاستی و سفید کردن واژن زیاد داشت

http://drsharifzadeh.com/

با سلام مادر آرتین ۹ ساله ، نمیدونم شما چه خصومتی با خانم دکتر پریسا طاهرزاده دارید ولی ایشون از برت ...

من هیچ خصومتی باهاشون ندارم ولی گویا شما از آشناهاشون باشید که اطلاع دارید قبلا کجا بودن و چند ساله اومدن اصفهان 

در ضمن نگفتم پیش ایشون عمل کردم گفتم تشخیص و داروی اشتباه میدن و بی جهت باعث استرس  میشن شکر خدا من پیش ایشون عملی انجام ندادم چون وقتی سونو و مدارک پزشکیم را به دکترای دیگه نشون دادم متوجه تشخیص اشتباهشون شدم

من پیش دکتر مباشریان و صباغ زاده جراحی داشتم که شکر خدا هر دو با وجدان بودن و کارشون عالی بود.