2777
2789
عنوان

افسردگی بعد زایمان و فوت بچم😭

3454 بازدید | 72 پست

دوستان من خرداد زایمان کردم و افسردگی شدیدی گرفتم طوری که صبح تا شب هیچی نمی‌خوردم و گریه می کردم  و آنقدر این روند ادامه پیدا کرد که تو 15 روزگی بچم شیرم کامل خشک شد و من دیگه بهش شیر خشک دادم 

به خاطر افسردگی شدیدی که داشتم همش ب مامانم میگفتم این بچه رو نمی‌خوام یا چرا بچه دار شدم 

و خدا دید ناشکری میکنم بچمو تو سه ماه و دو روزگی ازم گرفت و من بدتر از قبل شدم 💔

همسرم همش میگه دوباره بچه دار بشیم منم می ترسم از اینکه دوباره افسردگی حاد بعد زایمان بگیرم و نتونم خوب از بچم مراقبت کنم 

امیر❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاونروز منم همش تو فکر بچتم همش قلبم درد میکنه غصم میشه حتی چنبار بخاطرش گریه کردم

سخته

حتما زیرنظر پزشک باش

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

عزیزم..

منم خیلییی حال بدی داشتم بعد زایمان..

خیلییییی...

خودت رو مقصر ندون ..

افسردگی زایمان دست خود آدم نیست..

بابت فوت بچه تم متاسفم ولی ربطی به افسردگی و ... شما نداره..

من تا یه سالم حالم بد بود..

خیلی خیلی بد..

آنقدر ک دلم نمیخواد بگم حتی