2777
2789
عنوان

بنظرتون من پیرم

145 بازدید | 21 پست

۳۹ سالمه ۳ تا بچه دارم اندامم بهم ریخته به خاطر بچه ها صورتمم یک خط افتاده رو پیشونیم منافذ صورتمم باز شده چون وقت نمیکنم برسم به خودم و دستامم لطیف نیست مثل قبل الان مثل سنگ شده خشکه خشکه حس میکنم دیگه پیر شدم ناراحتم زندگیم تا الان خوب نبوده بیشتر از نصف زندگیمم رفته به خاطر بقیه از همه چیه خودم گذشتم

چیکار کنم حس پیربودن نکنم و به خودم برسم

..

عکس بزا

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزيزم پير نيستي مواظب خودت باش گاهي برا خودتم بخاطر خدا و حفظ سلامتيت وقت بزار🥰❤️🌷

بعدم جوون و پير نداره سن يه عدده . همه ما يه نسلي هستيم  كه براي مدتي اومديم اين دنيا عمل صالح جمع كنيم ببريم اون ور زندگي كنيم . ان شاء الله بهترينا نصيب دل مهربونت باشه 🥰❤️🌷🤲🏻

تویی که برای خودت میمونی پس برای خودت ارزش قائل باش 

چندسالشونه؟

از فردا باشگاه ثبت نام کن 

دکتر پوست و مو هم نوبت بزن 

هرماه موهاتو رنگ کن 

روتین داشته باش هم برای خودت و زندگیت هم موهات هم پوستت

زیاد خودتو درگیر کار نکن

خواسته داشته باش از شوهرت بی توقع نباش

سالم خوری کن

اگه اینکارا را انجام بدی هرسال جوونتر میشی

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
نه عزيزم پير نيستي مواظب خودت باش گاهي برا خودتم بخاطر خدا و حفظ سلامتيت وقت بزار🥰❤️🌷بعدم جوون و پ ...

بله حرفای شما درسته ولی وقتی همسن هامو میبینم دلم واسه خودم میسوزه

..
تویی که برای خودت میمونی پس برای خودت ارزش قائل باش چندسالشونه؟از فردا باشگاه ثبت نام کن دکتر پوست و ...

دختر ۱۷ ساله دختر ۱۰ ساله پسر ۳ ساله 

عکس میگیرم از پیامت انجام میدم کارارو انرژی مثبت گرفتم از پیامت واقعا

..