2777
2789
عنوان

جای پوشک دخترم وحشتناک سوخته

223 بازدید | 34 پست

دخترم یکسالشه.امروز مثل همیشه با فاصله دوساعته ک بازش کردم گلاب ب روتون پی پی کرده بود ولی جای خصوصیش وحشتناک قرمز شده بود از بالااااا تا پایین یکدست قرمز بود.

خیلی ترسیدم خیلی هم گریه میکرد.سریع هیدروکورتیزون زدم بردم دکتر.دکترش فوق تخصص نوزادان بود گفت احتمالا از دندونشه .چون نوبت دندون نیشش هم هست.فقط هیدروکورتیزون و کلوتریمازول داد و گفت بینش زینک اکساید هم بزن.ولی درد دخترم خیلی زیاده تا تکون میخوره دردش میگیره.خیلی اذیته چه خاکی ب سرم کنم؟هیدروکورتیزون و نزدم چون گفتن سه بار در روز باید بزنه و من ساعت۸ شبش و زده بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اب ولرم و صابون بشور زود خوب بشه من پماد برای سوختگی پوشک فیروز میزدم تونم خیلی خوبه 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

نگران نباش مامان جان

دختر منم اینطوری بود موقع دندون

پماد اورلین پنج درصد عالیه کالاندولا هم همین طور 

زینک اکساید عالیه 

سعی کن موقع خواب بازش بزاری هوابخوره بهتر میشه 

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

کلوتریمازول و پماد ان ان رو  ترکیب کن  روزی دوبار واسش بزن.

آب رو آتیشه.

کرم سودوکرم هم خوبه .

و اگه ممکنه چند ساعتی آزاد بذارش 

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.