2777
2789

4ساله عروسی کردیم اصلا حرفی از بچه دار شدنمون نمیزنه اصلااا 

منم ک حرف میزنم یا منو میپیچونه یا میگ الان زمان بچه دار شدن نیس ی خورده زندگیمونو رو ب راه کنیم بد 

ولی من میگم چهار ساله زندگیمون همین بوده ن بهتر ن بدتر با نظر زندگی ایران همینه بیشتر نمیشه انتظار داشت 

حالا ب اصرار من میخوایم کم کم اقدام کنیم ولی ته دلش انگار باز راضی نیس 

ولی اینجوریه ک ی بچه بیرون میبینه سریع بهم نشون میده بچرو نازش میکنه یا ی یچه کوجولو میبینه بغلش میکنه سفت 

ولی حرفی از بچه خودمون نمیزنه 😐

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاقلانه فکر میکنه

واقعا بچه دار شدن سخته 

و اگرم زندگی از نظرش رو ب راه نیست باردار شدن تو الان فققققط استرس شوهرتو بیشتر میکنه

بچه دار شدن باید جوری باشه ک دو طرف حس امادگی داشته باشن

بازم خود  دانی

بنظرم بسیار مرد عاقل و منطقی ایه

اگ با اون طرز فکرش بریم جلو هیچ وقت نباید بچه دار بشیم 

قید بابا مامان شدنو باید بزنیم🥲

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

مردی ک بچه نمی‌خواد گلی از گل های بهشته

😂😂😂و زنی ک بچه مبخواد چی

بچه تو خیابون خرج و مسئولیت نداره ولی برا بچه خود ادم....کلا زندگی عوض میشع

اره خیلیی