2777
2789

کارفرما داره یه چیزی بهتون یاد میده 

بعد شما بهش میگید چشم حتما انجام میدم 

برگرده بگه همیشه به همه میگی چشم 

بعد شما بگید بله چون ازتون یاد می‌گیرم چشم گفتنم یجور تشکر کردنه

بعد بگه هوم دقت کردی وقتی میگی چشم برای ریپلای قلب میزارم فک کنم نقطه ضعفمه 

منم گفتم از بزرگواری شماست 

نخ میده؟ منظور داره ؟ من شک کردم 🫤چندبار هم پرسید مجردی یا متاهل چون در حال طلاقم کلا هیچی نگفتم بهش 

هوم دقت کردی عجیبه

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کرمی میریزه

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

نیاز نیست جوابشو بدی 

کلا بعضی مردا خوششون میاد چرت و پرت بگن 

یه تشکر کن از پیشش برو 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)