2777
2789

سلام عزیزای دلم.

من بیست سالمه و دانشجوی ترم چهارم تو دانشگاه سراسری هستم،دوستم هم همسنمه اما دیپلم نداره که خب به من ربط نداره،خیلی دختر خوبیه،خیلی منو میفهمه،دست و دل بازه و خانوادش هم منو میشناسن،کلا اوکییم با هم.

اما مشکلی که دارم اینه که چند وقتی هست وقتی اکیپی دور هم جمع میشیم،با اینکه میدونه شرایط خانواده ی من طوریه که محدودیت دارم،تو جمع منو تحت فشار میذاره که برنامه هاشونو قبول کنم،مثلا یکی از برنامه هاشون این بود که برن توچال اسکی و شب تو هتل توچال بخوابن،در حالی که من خانوادم با شب بیرون موندن اوکی نیستن،یا اینکه مثلا ساعت هشت و نه شب میگه بریم بیرون با ماشین بعد من خانوادم با این هم اوکی نیستن و میگن روز برو،امشبم یکی از دوستامون که اونم دیپلم نداره زنگ زد گفت که بیا خونه ما،من خسته بودم اما از بابام اجازه گرفتم اونم گفت برو،قرار شد برای شام بریم،که خودم بهم زدم چون خسته بودم،بعد یه ساعت پیش ساعت ده و نیم دوستم گفت الان نمیتونی بیای؟بعد به ثانیه نکشید گفت وا این چه سوالیه،احساس میکنم به من تیکه انداخت،شما باشین ناراحت نمیشین؟ یعنی شرایط خانواده ی من سختگیرانست؟ مثلا با بیرون رفتن مشکلی ندارن اصلا،با شب تا دیر وقت بیرون موندن و شب خونه کسی خوابیدن مشکل دارن،حق دارم از دست دوستم ناراحت شم؟ خودش گفت منظورم این نبوده و فلان

لطفا برام صلوات بفرستین💙

تا آخر خوندم ولی نقش دیپلم رو متوجه نشدم🥴

دوستات دوستای خوبی نیستن شرایطت رو درک نمیکنن خانوادت هم سختگیر نیستن حرفشون درسته که میگن دیروقت بیرون نباش

خداجونم شکرت😍
تا آخر خوندم ولی نقش دیپلم رو متوجه نشدم🥴دوستات دوستای خوبی نیستن شرایطت رو درک نمیکنن خانوادت هم س ...

عزیزم ما همسن هستیم،خواستم بگم ایشون هنوز موفق نشده دیپلم بگیره ولی من دانشجو هستم،تفاوت سبک زندگیمون رو گفتم فقط که من هرگز نیومدم این مسئله رو بزنم تو سر ایشون،بلکه سر هر باری که امتحان ترمیم معدل داشت التماسش میکردم که اجازه بده بهش درس بدم،خواستم بپرسم طعنه زدنش درسته؟

لطفا برام صلوات بفرستین💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قانونای خونواده شما تقریبا همه خونواده همینجوری هستن،پس ناراحت نباش ،بیخیال من کاملا با مقررات ...

اخه من واقعا همش احساس میکنم عقب موندم،دوستم رو خیلی دوست دارم با اینکه شبیه به هم نبستیم اما خیلی تو زندگی به من محبت داره و من هم همینطور،صرفا انقدری گفته که من احساس میکنم نکنه دارم چیزیو از دست میدم،مثلا مسافرت تنهایی و شب خونه موندن و دیر وقت خونه اومدن تو خونه ی ما درست نیست اما واسه اونا هست

لطفا برام صلوات بفرستین💙
دلیل گفتن مدرک تحصیلی هاتونو نفهمیدم

عزیزم ما همسن هستیم،خواستم بگم ایشون هنوز موفق نشده دیپلم بگیره ولی من دانشجو هستم،تفاوت سبک زندگیمون رو گفتم فقط که من هرگز نیومدم این مسئله رو بزنم تو سر ایشون،بلکه سر هر باری که امتحان ترمیم معدل داشت التماسش میکردم که اجازه بده بهش درس بدم،خواستم بپرسم طعنه زدنش درسته؟

لطفا برام صلوات بفرستین💙

نه عزیزم شما و خانوادتون راه درستی رو انتخاب کردید ، سبک زندگی هر خانواده ای با هم متفاوته و پذیرش این تفاوت ها زندگی رو قشنکتر می‌کنه 

بنظرم شما هم شفاف بگو بله ما یه سری قوانین توی خونمون داریم که ممکنه شما نداشته باشید و خانواده من از یه تایمی به بعد با بیرون رفتن من مشکل دارن پس بهتره که با تکرار این پرسش حال خوش همدیگه رو خراب نکنیم و دلخوری بینمون به وجود نیاد 

عزیزم ما همسن هستیم،خواستم بگم ایشون هنوز موفق نشده دیپلم بگیره ولی من دانشجو هستم،تفاوت سبک زندگیمو ...

ملاکتون برای سنجش برتر بودن خیلی بچگانست به نظرم

اگه دنیاتون خیلی با دوستاتون متفاوته قطع رابطه کنید

🦦
نه عزیزم شما و خانوادتون راه درستی رو انتخاب کردید ، سبک زندگی هر خانواده ای با هم متفاوته و پذیرش ا ...

ممنونم،مثلا حتی امشب هم پدرم با اینکه موافق نبود اجازه داد برم(ساعت ۳ که تا هشت و نیم اینا برگردم) که خودم نرفتم

اما واقعا تحت فشارم از طرفی مبترسم عقب نمونم

لطفا برام صلوات بفرستین💙
ملاکتون برای سنجش برتر بودن خیلی بچگانست به نظرماگه دنیاتون خیلی با دوستاتون متفاوته قطع رابطه کنید

ممنون از نظرتون،اما من اصلا نگفتم من صرفا از ایشون برترم،منظورم این بود که شرایط ما متفاوته و من هیچ وقت خط قرمز ایشونو به روش نیاوردم و ایشون اورد

لطفا برام صلوات بفرستین💙
ملاکتون برای سنجش برتر بودن خیلی بچگانست به نظرماگه دنیاتون خیلی با دوستاتون متفاوته قطع رابطه کنید

جسارت نشه،من هرگز به خودم اجازه نمیدم شخصی رو بابت مسیری که برای زندگیش در نظر گرفته قضاوت کنم،چون صد در صد هر کدوم از ما تو یچیزی توانایی داریم،منظورم از حرفم هم این بود که شرایطمون فرق داره صرفا

لطفا برام صلوات بفرستین💙
اخه من واقعا همش احساس میکنم عقب موندم،دوستم رو خیلی دوست دارم با اینکه شبیه به هم نبستیم اما خیلی ت ...

مطمئن باش چیز خاصی رو از دست نمیدی .... اینو بدون که با درس خواندنت اونم توی دانشگاه سراسری آینده ی روشنی در انتظاراته ، حتی برای ازدواج هم کیس های بهتری تو مسیرت قرار میگیرن و در نهایت یه روزی همه ی اینها رو تجربه می‌کنی 

جسارت نشه،من هرگز به خودم اجازه نمیدم شخصی رو بابت مسیری که برای زندگیش در نظر گرفته قضاوت کنم،چون ص ...

باشه عزیزم

میدونم شما الان تحت فشاری سعی داری چیزی برای اقناع خودت داشته باشی

خودت رو نگران نکن

اوناهم اگر دوستای خوبی باشن سعی میکنن جوری پلن بچینن که خانواده ی شما حساس نشن

🦦
باشه عزیزممیدونم شما الان تحت فشاری سعی داری چیزی برای اقناع خودت داشته باشیخودت رو نگران نکناوناهم ...

ممنونم از نظرتون،درست میگید کاملا

لطفا برام صلوات بفرستین💙