سلام عزیزای دلم.
من بیست سالمه و دانشجوی ترم چهارم تو دانشگاه سراسری هستم،دوستم هم همسنمه اما دیپلم نداره که خب به من ربط نداره،خیلی دختر خوبیه،خیلی منو میفهمه،دست و دل بازه و خانوادش هم منو میشناسن،کلا اوکییم با هم.
اما مشکلی که دارم اینه که چند وقتی هست وقتی اکیپی دور هم جمع میشیم،با اینکه میدونه شرایط خانواده ی من طوریه که محدودیت دارم،تو جمع منو تحت فشار میذاره که برنامه هاشونو قبول کنم،مثلا یکی از برنامه هاشون این بود که برن توچال اسکی و شب تو هتل توچال بخوابن،در حالی که من خانوادم با شب بیرون موندن اوکی نیستن،یا اینکه مثلا ساعت هشت و نه شب میگه بریم بیرون با ماشین بعد من خانوادم با این هم اوکی نیستن و میگن روز برو،امشبم یکی از دوستامون که اونم دیپلم نداره زنگ زد گفت که بیا خونه ما،من خسته بودم اما از بابام اجازه گرفتم اونم گفت برو،قرار شد برای شام بریم،که خودم بهم زدم چون خسته بودم،بعد یه ساعت پیش ساعت ده و نیم دوستم گفت الان نمیتونی بیای؟بعد به ثانیه نکشید گفت وا این چه سوالیه،احساس میکنم به من تیکه انداخت،شما باشین ناراحت نمیشین؟ یعنی شرایط خانواده ی من سختگیرانست؟ مثلا با بیرون رفتن مشکلی ندارن اصلا،با شب تا دیر وقت بیرون موندن و شب خونه کسی خوابیدن مشکل دارن،حق دارم از دست دوستم ناراحت شم؟ خودش گفت منظورم این نبوده و فلان