2777
2789

داداش منم تازه اموزشی دلت نسوزه مثل قبل نیس الان حقوق هم دارن جاشون هم خوبه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خواهرم داداشم مرزبانه هنگ مرزی جونشون در خطره

ای واییی خدا حافظش باشه عزیزم، داداش من فعلا اموزشی افتاده سپاه همش میگم خدا کنه جای دور نیفتاده مخصوصا لب مرز من براش تا بیاد صلوات نذر کردم شماهم نذر کن انشالله سالم برگردن🤲🥺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

فکر نکنم حداقل برا سربازهایی که تو مرزن اینطور نیست

اره رایت میگید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴تومن حقوق که ۱تومنشم میره جای بیمه، اون ۳تومنم که میمونه پول خونشونه

خدا حفظشون کنه داداش من دوهفتس رفته فعلا اموزشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سپاه که کویته بابا. نه مرز نیفته، سپاه راحت ترین و امن ترینه

توکل برخدا، خدا خودش پشت وپناه همشون باشه🤲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40