2777
2789
عنوان

فولیکول غالب

140 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها من امروز رفتم سونو توی هر تخمدان پنج تا فولیکول غالب داشتم خطرناک نیست؟ 

۲۷/۲۸/۱۴/۱۴/۱۶/۱۷/۱۸/۱۰

البته این ماه کلومفین خوردم  و آمپول ا ام‌جی زدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر فک کنم یه آمپول میده برا آزاد سازی بعدم احتمال چند قلویی زیاد میسه من اینجور شدم دکتر گفت فقط ی ...

نه آزاد سازی نزدم ولی امشب اقدام کردم شهرم‌دوره نتونستم به دکتر نشون بدم مگه اینکه فردا مامانم ببره بهش نشون بده

شکا اقدام کردی حامله شدی؟

۱۷و ۱۸ و ۲۱و ۲۲هم دارم

من که خودم با فولیکولای خوبم باردارنشدم عمش استرسشو دارم ولی اجیم با ۹  ۱۰ ۱۳ باردار شد فولیکولاش اینجور بودن 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
من که خودم با فولیکولای خوبم باردارنشدم عمش استرسشو دارم ولی اجیم با ۹ ۱۰ ۱۳ باردار شد فولیکولاش ای ...

منم خیلی استرش داشتم امروز خیالم راحت شد سونو رو‌دیدم همش فک میکردم شاید اصلا رشد نکنن

دعا کن برام حامله بشم خیلی نگرانم

انشاالله جواب بگیری برا منم دعا کن خیلی خسته شدم از انتظار خدا خودش دامن همه منتظرا رو سبز کنه

انشالله عزیزم هر کی بچه می‌خواد خدا بهش بده من یک‌ماهه خواب و‌خوراک‌نداشتم

امشب خیالم‌راحت تر شد دیدم رشد کردن

منم خیلی استرش داشتم امروز خیالم راحت شد سونو رو‌دیدم همش فک میکردم شاید اصلا رشد نکنندعا کن برام حا ...

انشاالله گلم من که با شرایط خوبم حتی استرس دارم دعا کن من این استرس لعنتی ولم کنه انشالله باردار شی

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست