2777
2789

من ک یدونه بچه دارم

ولی اینو بدون، هیچ مادر نمیگه بین بچهام فرق میذارم، شاید واقعا چنین قصدی نداشته باشه اما انجامش میده

باید از بچهاش بپرسی

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

يه دونه دارم ولي دروغ چرا ؟ ١٠ تا هم داشتم اينو بيشتر دوست داشتم

دخترم رو از اولين لحظه اي كه فهميدم باردارم يه طور عجيبي دوست دارم و همينطوري هم نميگم چون يك بار ديگه حامله شدم اصلا هيچ حسي نداشتم (سقط شد)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرق گذاشتم بین بچه ها فقطمادر شوهر من و بیا ببین اونقدر تفاوتش واضحه که شاخ در میاری حتی مارو وقتی اون پسر عزیزشو دعوت میکنه دعوت نمیکنهکه حسابی بهشون برسه درصورتی که خرج زندگیشون با همسر منه دوا و دکتر بردنا با همسر منه فقط موقع شادی و خوشی اون پسر جونش هست جالب اینجاس که اون پسرشو که از همه بیشتر دوسداره حتی آدرس خونشم نداره از بس دعوت نمیکنه بابای همسرم میگه ما بمیریمم این نمیفهمه از بس رفت و آمد نداره خیلی جالبه فرق گذاشتنش

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید