یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همه سعیمو میکنم فرق نزارم . یه وقتایی پیش میاد که خود بچه حس میکنه فرق میزاری . یا حساس میشه . مثلا لیوان آب بدم دستشون نگاه میکنه ببینه کدوم لیوان ۱ میلی متر آب بیشتر داره .
فرق گذاشتم بین بچه ها فقطمادر شوهر من و بیا ببین اونقدر تفاوتش واضحه که شاخ در میاری حتی مارو وقتی اون پسر عزیزشو دعوت میکنه دعوت نمیکنهکه حسابی بهشون برسه درصورتی که خرج زندگیشون با همسر منه دوا و دکتر بردنا با همسر منه فقط موقع شادی و خوشی اون پسر جونش هست جالب اینجاس که اون پسرشو که از همه بیشتر دوسداره حتی آدرس خونشم نداره از بس دعوت نمیکنه بابای همسرم میگه ما بمیریمم این نمیفهمه از بس رفت و آمد نداره خیلی جالبه فرق گذاشتنش
شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید