2777
2789
عنوان

چ ساده و خنگم من☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 51 پست
وااااااااا خاک تو ملاجت 🤔🤔🤔 من به شوهرم زیاد زنگ نمیزنم در طول روز که سر کار هست ولی اگه کار د ...

منم كار داشته باشم زنگ ميزنم ولي كلا برا احوالپرسي و اينكه كجايي چرا نمياي و اينا نميزنم...دلم ميخاد بزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت بزنگ اون کیه که نتونی پیشش به شوهرت زنگ بزنی  چیزی هم گفت جوابشو بده

اخه مادرشوهرمم انگار يجوري ميشه زنگ ميزنم...ولي بايد از اين ب بعد زنگ بزنم خودم اعصابم از دست خودم خورده😶

منم قبلامثل شمابودم جلوخانواده شوهراعتمادبه نفسم صفرشده بودازبس مامانم بهم گفت یه دوسالی میشه رفتارم عوض شده جلوشون به خودم میگم خاک بسرت چندسال چه جوری زندگی کردی جوری بودتونبودشونم میترسیدم کاری انجام بدم

عزيزم اتفاقاً هى زنگ نزن به شوهرت، مردا دوست ندارن زناشون هى زنگ بزنن كنترلشون كنن، اگر تو هم مثل مامانش زنگ بزنى ميشى مامانش، يادتون باشه مردها مامان داشتند اومدن زن گرفتن. نميخوان شما جاى مامانشون باشى.

ولى وقتى اومد هى قربون صدقه اش برو خسته نباشيد بگو و بعدشم بگو عزيزم دير اومدى من نگرانت شدم. يا هى بگو عزيزم من اگر زنگ نميزنم چون ميدونم سرت شلوغه و كار دارى.

بعد از سر كار كه مياد دلش برات تنگ ميشه و كلى حرف براى گفتن داريد.

خدايا هركى هر چى واسه من و زندگيم آرزو ميكنه اول قسمت خودش كن.❤️🙏🏻 الهى هر كس به وسعت نيت قلبيش از زندگى سهم داشته باشه.💐💐