2777
2789
عنوان

همش فشااار زندگیه ب ولاااااااا

124 بازدید | 15 پست

اومدم یچی بگم برممممممممم😂🦭

کسی هست معدل دوم و سوم دبیرستانش ۱۸ ب بالا باشه؟

کاربر فرشته_گند_کاری_هسدم🥴                                       پیر میشی تا بفهمی اونم یه گوهه مثل بقیه.💩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۹.۵۰‌ بودم😌

چجوریی؟😂چقد درس میخوندی؟

من میخام بخونم اما نمیشههههههه

چطوری مغرت میکشید 

دنبال راه حلم مث بچه آدم درس بخونم

کاربر فرشته_گند_کاری_هسدم🥴                                       پیر میشی تا بفهمی اونم یه گوهه مثل بقیه.💩

معدل دیپلمم ۱۹.۸۱ بود🙂

میضه راه حل بدی منم بخونم؟🥲ازت مشاوره بگیرم یجورایی

من میخام بخونماااا انگار نمیتونم خسته میشم کند میخونم دریارو یا ی کتاب در روز و این فاجعه س نظرت چیکار کنم؟

سال بعد کنکور دارم و نباید تجدید یا چیزی بیارم

میضه راه حل بدی منم بخونم؟🥲ازت مشاوره بگیرم یجوراییمن میخام بخونماااا انگار نمیتونم خسته میشم کند م ...

درسارو مفهومی یاد بگیر فقط برای خوندن نخون این تنها رمزشه وقتی استدلال کنی که این جمله معنیش چیه یا چرا اینطوری شده درسم برات لذت بخش میشه 

درسارو مفهومی یاد بگیر فقط برای خوندن نخون این تنها رمزشه وقتی استدلال کنی که این جمله معنیش چیه یا ...

چکار کنم حال درس خواندن بیاد اصن؟

در این باره راهی داری؟🥲

چکار کنم حال درس خواندن بیاد اصن؟در این باره راهی داری؟🥲

تنها و قطعی ترین راه حلی که خودمم ازش استفاده می‌کردم این بود که هرچی که مانع درس خوندنم بود حذف میکردم من نت نداشتم موزیک فیلم و... همشون رو حذف میکردم بعدش دیگه غیر از درس خوندن هیچ کار دیگه ای برای سرگرم کردن خودم نداشتم