2777
2789
عنوان

واقعا بعضیا هدفشون ازز ازدواج چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 35 پست
منم پسرم شیطونه گاهی خیلی خسته و عصبی میشم نیاز به حداقل یدونه حرفو بوسه دارم

عزیزم درکت میکنم ولی ظاهرا همسر شما کلا سرد و ساکته 

همیشه همینطور بوده ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوایل کمی بهتر بود

دایی منم همینه ۳۰ ساله من همینجوری میبینمش از سرکار میاد میشینه جلو تلوزیون نه حرفی نه هیچی خانمش میشینه حرف میزنه میزنه میزنه اونم ساعتی یبار یه هوم میگه و تمام انقدی حرف نمیزنه صداش کم مونده مثلا بخواد داد بزنه نمیتونه 😅 ولی مرد مهربونیه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
دایی منم همینه ۳۰ ساله من همینجوری میبینمش از سرکار میاد میشینه جلو تلوزیون نه حرفی نه هیچی خانمش می ...

خب کلا ازدواج نکنن بهتره دیگه از گرسنگیمون ازدواج نکردیم که نیاز به همدم داشتیم

خب کلا ازدواج نکنن بهتره دیگه از گرسنگیمون ازدواج نکردیم که نیاز به همدم داشتیم

حالا دایی من ۳۰ سال پیش ازدواج کرده دیگه باید دوره آشنایی به این چیزا توجه کنید هر کسی هر جور باشه تو زندگی بدتردهم میشه ایشونم که یه شبه انقدر ساکت و انزوا طلب نشدن که عزیزم