2777
2789

تمام ذهنم شده مهاجرت بچه هام 

که برن 

که نباشن 

الان می‌فرستم به زور کلاس زبان بچه هام رو معلم خصوصی گرفتم 

تو خونه پر کتاب و جزوه😢 هر ثانیه فکرم اینه درس بخونن و بفرستم برن 

دخترم امروز از دست درد گریه میکرد تازه هنوز 7 سالشه 

خیلی زرنگه بی نهایت برای همین بهش فشار میارم که بتونه جهشی بزنه و تیزهوشان بره و... 

پسر بیچارمم 11 سالشه اونم سرویس کردم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مادر بسیار آگاهی هستیخوشبحال بچه هات

این حسم خیلی بده 

همش انگار منتظرم یک کار ناتمام دارم

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

نه من دوست ندارم سخت بگیرم،،،،زده میشن این جوری.

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

عزیزم مهاجرت نیاز به علم نداره نیاز به پول داره.....به شخصه دیدم کسی که اینجا هیچی نمیشد و پدرمادرش با پول فرستادنش آلمان دندان پزشکی بخونه.....بنابراین زرنگ باشید تا جوان هستید خانوادگی مهاجرت کنید با بچه هاتون تا اصلا اونجا درس بخونن از طرفی اگر نمیخوای خودت بری پول جمع کن و طلا اینا ذخیره کن روزی که خواستن برن بتونی با پول بفرستی برن.....از ۱۶ سالگی اینا میتونی اقدام کنی براشون......