2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

78 بازدید | 14 پست

رلم ازمن کوچکتره ۵سال وازمنم خیلی خشکل تره حالامیخام جداشم بخاطراین موضوع میخام دارم میمیرم ازبس گریه کردم ای خدا😔چطوری اینوبگم بهش ب نفعشه باازمن بهترباشه 

نمیفهمم چی بگم بخدا ، چند سالته خودت؟

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی تازه باهاش رل زده بودی به اینا فکر نکردی که الان بعد وابسته شدن بهت فهمیدی و میخوای ولش کنی؟💔

خب اون دختردورش زیاده بخاطر خشگلیش براش خودکشی میکنن با رفتن من چیزی نمیشه ب نظرم ب نفعشم هست  اخه ازمن خیلی خشکل تره  حالا فقط زبونی میگم دوست دارم عاشقتم ای حرفا حس میکنم اینجورمیگه دلم نشکنه  ولی میگه همش میگه میخامت دوست دارم 

خب اون دختردورش زیاده بخاطر خشگلیش براش خودکشی میکنن با رفتن من چیزی نمیشه ب نظرم ب نفعشم هست اخه ا ...

دختر زیاد باشه شاید تورو دوست داره اون حسی که بهت داره رو شاید دیگه به کسی نداره

‍'تُـᥫ᭡ـو‌هَمانی‌که‌ #بَرایم‌ هَمه‌ای🔗💙⟅•°️️ 

اصلن مناسب ازدواج نیست بچس ۳۰ سالش بود آره میشد ..ولی الان هوا تو کلشه

عزیزم بحثم سنش نیست دوسش دارم  بحث اینه من بزرگترم وخیلی هم ازمن خشگل تره  ب من باشه میخام ازدواج کنم باهاش چون دوسش دارم  اتفاقا میخاد دومادبشه خانوادش هی میگن بهش 

دختر زیاد باشه شاید تورو دوست داره اون حسی که بهت داره رو شاید دیگه به کسی نداره

تفاوت سنی بعدهانشون میده خودشو ولی من ازدواج اینجوری زیاد دیدم کاش خشکل تربودم 😔😔😔

عزیزم بحثم سنش نیست دوسش دارم بحث اینه من بزرگترم وخیلی هم ازمن خشگل تره ب من باشه میخام ازدواج کن ...

از لحاظ روانشناسی تا ۴ پنج عب نداره ولی اینم شرط شروطی داره 

اینکه طرف حداقل ۲۷ تا ۳۰ سنش باشه اون موقع عاقلانه تر تصنیم میگیره ..ولی ۲۳ آخه بچس نمیفهمه چیکار میکنه ی جورایی هوا تو کلشه ...پخته نیس ..هر آن امکان داره ۲۵ یا ۲۶ برسه بگه نمیخام 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲