2777
2789
عنوان

آی یو آی ناموفق

605 بازدید | 14 پست

خواستم بگم من آی یو آی کردم یکم بهمن و امشب پریود شدم خیلیم دعا کردم خیلیم امید داشتم دوروز هم پریودم عقب افتاد اما نشد که نشد که نشد تمام این دوروز که عقب انداختم انواع و اقسام دعاها و نذرها رو کردم هر مقدساتی بود و صدا زدم و خدارو به همه عزیزاش قسم دادم اما بازم نشد دیگه نه امید دارم نه نای ادامه دادن دیگه خسته شدم از دکتر رفتن و تلاش و امیدواری و دعا و اخرشم باز نشه که نشه 

خیلی وقتا خداروشکر کنید و توکل کنید

خواهر شوهر من بنده خدا باردارشده بود با این روش ولی جابجا شده بود رفته بود تو لوله هاش و تا دم مرگ رفته بود

یعنی شانس آورد زنده موند الان شوهرش میگه اصلا نمیخواد

یه لولشم از دست داده دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی وقتا خداروشکر کنید و توکل کنیدخواهر شوهر من بنده خدا باردارشده بود با این روش ولی جابجا شده بود ...

عزیزم آی یو آی تزریق مستقیم به رحم هست و اصلا خطرناک نیست درسته که احتمال گرفتنش درصدش پایین هست اما عوارض و خطری نداره

اصلا نمیدونم دیگه بتونم ادامه بدم یا نه

عزیزم ناامید نشو ایشالله به زودی دامنت سبز میشه،میدونی یکی از نزدیکان من دکتر بهش از اول گفت آی وی اف کن (ناباروری بی علت داشت)، اون رفت اول سراغ آی یو آی و پروسه رو طولانی کرد و کلی ناامیدی و حال بد و در نهایت هم آی وی اف کرد و خداروشکر اولین بار گرفت، برا همین میگم شمام درمانو طولانی نکنین از اول راه آخر رو برین

عزیزم آی یو آی تزریق مستقیم به رحم هست و اصلا خطرناک نیست درسته که احتمال گرفتنش درصدش پایین هست اما ...

عزیزم آی یو آی کرده و جنین جابجا شده و رفته تو لوله فالوپش

خواهر شوهر خودمه دیگه از کسی نشنیدم

عزیزم آی یو آی تزریق مستقیم به رحم هست و اصلا خطرناک نیست درسته که احتمال گرفتنش درصدش پایین هست اما ...

البته عوارض و خطر هم تا دلت بخواد داره

از تخریک تخمدان و اون همه هورمون و ...

ولی خوب میارزه

ولی یک کار تهاجمی هست و قطعا ضرر داره

البته عوارض و خطر هم تا دلت بخواد دارهاز تخریک تخمدان و اون همه هورمون و ...ولی خوب میارزهولی یک کار ...

وقتی هرکاری میکنیم طبیعی نمیشه چاره ای برامون نمیمونه دست به هرکاری و چیزی میزنیم اینم از آخرش کاش خدا نگاهی بکنه 😔🙏