2777
2789

فقط بسپارش بخدا منم دلم رو شکوندن الانم حالشون خیلی خوبه ک خوشحالن ولی مطمعتم یروز بدجور تاوانشو پس میدن

عاشق طراحی و نقاشی کردنم 🎨🤍🌱 من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد💕

فقط بسپارش بخدا منم دلم رو شکوندن الانم حالشون خیلی خوبه ک خوشحالن ولی مطمعتم یروز بدجور تاوانشو پس ...

نمیدونی چیکارم کرد دلم خرد شده قلبم داره از جاش درمیاد 😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه بهت ظلم کرده که ظاهرا چنین است 

شما میتونید نفرینش کنید 

مثلا بگی لعن و نفرین بر فلانی 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اگه بهت ظلم کرده که ظاهرا چنین است شما میتونید نفرینش کنید مثلا بگی لعن و نفرین بر فلانی

به خودش هم گفتم خدا نفرینش کنه بهش گفتم ازش پیش خدا شکایت کردم 

بهش گفتم هرگز نمیبخشمش😭

به خودش هم گفتم خدا نفرینش کنه بهش گفتم ازش پیش خدا شکایت کردم بهش گفتم هرگز نمیبخشمش😭

بهش فکر نکن 

بدترین دعا در حقش همین نفرین بود که کردی

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

به خودش نگرفت گفت تو لیاقتمو نداشتی دوست نداشتم 😭گفت من خیلی خوشبختم

پس برو خدا شکر کن الان رفتش و خودشو نشونت داد.

لیاقت نداشته

نداشته درست ولی احساسات من چی میشه من اونارو به خدا میسپارم

بله قطعا