2777
2789

سقف آرزوهاتو ببر بالا 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگ این عنوان پربازدید نمیشه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

چرا

ببین اگه تاپیک راجب زندگیت بزنی 

بره تو پربازدید چهارتا فامیل برن بقیه تاپیکاتم ببین 

و پازل کنار هم بچینند می‌فهمن تویی

من برام پیش اومده این کاربری ن ولی قد چند دقیقه تو داغ ترین ها بود و متاسفانه شناسایی شد تو این هچی نزاشتم خداروشکر 

چون تو خورشیدم نبودی دل نشد آبان تو ...........زینبم 🖤فن کیپاپ نیستم پروفایلم یه بازیگر اهل ویتنامه ناشناس تلگرامم:https://t.me/paym_nashenasBot?start=t7svAwREq

ببین اگه تاپیک راجب زندگیت بزنی بره تو پربازدید چهارتا فامیل برن بقیه تاپیکاتم ببین و پازل کنار هم ب ...

یعنی طرف اومد گفت من تو رو میشناسم،چه بسا همه ما توسط آشنایان شناسایی شده باشیم ولی بروز نداده باشند تا الان😄

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

یعنی طرف اومد گفت من تو رو میشناسم،چه بسا همه ما توسط آشنایان شناسایی شده باشیم ولی بروز نداده باشند ...

اره رک گفت بعد دیگه روت نمیشه تو روشون نگاه کنی 

فک کن کلی پشت سر خونواده مادریم حرف زده بودم اینم عروس خالم 😂😂

چون تو خورشیدم نبودی دل نشد آبان تو ...........زینبم 🖤فن کیپاپ نیستم پروفایلم یه بازیگر اهل ویتنامه ناشناس تلگرامم:https://t.me/paym_nashenasBot?start=t7svAwREq