2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنین

270 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من نامزدم ۱۸ دی ل یهویی بی دلیل بدون سابقه تشنج کرد اسپاسم عضلانی داشت و از دهنش کف اومد بیهوش شد بعد به صورتش آب زدم به هوش اومد ولی چیزی یادش نبود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

احتمالا بیماری صرع دارند

اخه از بچگی تا الان تشنج نکرده فقط گف اون روز که تشنج کردم به اصرار همسایه مغازه مشروب خورده بود ولی یه هفته بعدش دوباره پیشم تشنج کرو چیزی نخورده بودا

آخرین بار ۲۶ دی تشنج کرده رف دکتر اعصاب دکتر بهش دارو داده ولی من حس میکنم باز قراره تشنج کنه خدایی نکرده بمیره یا بلایی سرش بیاد چجوری این فکرا رو از خودم دور کنم

دارم دیوونه میشم بخدا از طرفی هم با خانوادش میونش بهم خورده تو مغازه تنها کار میکنه همش فک میکنم خدایی نکرده تشنج کنه بیفته سرش بخوره به کاشی اینا چی میشه 

اخه از بچگی تا الان تشنج نکرده فقط گف اون روز که تشنج کردم به اصرار همسایه مغازه مشروب خورده بود ولی ...

داماد ما هم اینجوریه ولی توی زندگی شون مشکلی ندارن برای اطمینان حتما برید پیش متخصص

کاربر آقا 

تو این یه سال خیلی پیشم بوده نه دیدم تشنج بکنه نه مثلا چیزی مصرف بکنه که بگم آره از مواد یا قرصه هیچی مشروب میخوره ولی اونم دیگه از همون روز تشنج نخورده

داماد ما هم اینجوریه ولی توی زندگی شون مشکلی ندارن برای اطمینان حتما برید پیش متخصص

چن بار تشنج کرده داماد شما؟چیزیش نشده که مثلا دست و پاش اینا سالمن؟

چن بار تشنج کرده داماد شما؟چیزیش نشده که مثلا دست و پاش اینا سالمن؟

نه زندگی شون عادیه فقط باید مراقب باشید اگه دارو استفاده کنند مشکلی پیش نمیاد ولی اگه استفاده نکنند خطر داره مخصوصا موقع انجام کار های حساس مثل رانندگی

کاربر آقا 

الان خودش تو مغازه تنهاس من قلبم داره از جا درمیاد تا یکم دیر جواب میده زنگ میزنم 

خودشم ناراحت میشه میگه چیزیم نیس قول داده که تکرار نمیشه میدونم بخاطر آروم شدن من قول داده وگرنه تشنج دست خود آدم نیس که