2777
2789
عنوان

چه عادت های سالمی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 54 پست
کیک شیرینی شکلات بیسکوییت نوشابه شربت ژله و....هر چی این مدلیه.

چقد خوب خیلی تلاش میکنم اینطوری باشم قند رو حذف کردم ولی کیک و بيسکوییت میخورم فقط نوشابه و سس نمیخورم 

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی نه هرروز میخونم

منم سه ماهه اینکارو‌ میکنم حس خوبیه

کیک شیرینی شکلات بیسکوییت نوشابه شربت ژله و....هر چی این مدلیه.

وای این یعنی کل زندگی من حذف میشه 🤣🤣

چجوری میشه نخورد واقننن؟؟

پس چی میخوری ؟

منم سه ماهه اینکارو‌ میکنم حس خوبیه

خیلی خوبه ذهنت آزاد میشه توی بحث ها کم نمیاری واقعا عالیه واسه فرار کردن از فکر و خیال بهترین راهه بنظرم

چقد خوب خیلی تلاش میکنم اینطوری باشم قند رو حذف کردم ولی کیک و بيسکوییت میخورم فقط نوشابه و سس نمیخو ...

منم اولش از روی اجبار بود خیلی یهویی به تخم مرغ حساسیت پیدا کردم و مجبور شدم کیک و بیسکوئیت نخورم و کم کم شد عادت برام.الان اصلا هوس نمیکنم وگرنه شیرینی خور قهاری بودم😀

چقد خوب خیلی تلاش میکنم اینطوری باشم قند رو حذف کردم ولی کیک و بيسکوییت میخورم فقط نوشابه و سس نمیخو ...

اینطوری واقعا چیزی نمی‌مونه من بخورم 🥲

خیلی خوبه ذهنت آزاد میشه توی بحث ها کم نمیاری واقعا عالیه واسه فرار کردن از فکر و خیال بهترین راهه ب ...

موافقم 

منم اولش از روی اجبار بود خیلی یهویی به تخم مرغ حساسیت پیدا کردم و مجبور شدم کیک و بیسکوئیت نخورم و ...

من از ۱۲ سالگی قند نخوردم الان حدودا یه ماهه که نوشابه و ژله نمیخورم آره اگه از روی اجبار هم باشه بعدش حس خوبی داری 

هیچوقت شب بعد از ١٢ بیدار نمی مونم و صبح ها هم حدود ٦.۵ یا ٧ بدون ساعت بیدار میشم.

عادت دارم قبل از خواب چند صفحه کتاب می خونم.الان سه تا کتاب گذاشتم روی میز کنار تختم و هر سه را کم کم پیش میرم. چون رمان نیستند و از یک طرف دوست دارم بخونمشون و اینطوری خسته نمیشم.

مراقب رژیم غذاییم هستم.

سعی می کنم هر روز تحرک داشته باشم حالا شده در حد ٢٠ دقیقه ورزش

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
😂😂😂خیلی چیزای خوشمزه ی دیگه.

آخه سس و کیک و نوشابه و شکلات و شربت و.... نمی‌خوری چی میمونهه

کاکائو میخوری ؟

بگو چیا میخوری دیگه 🥲😂