yasamanbanooooooooo مدیر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 11340 عنوان در چه حالین | مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 57 پست شام چی دارید؟😃🍭روزتون چجوری گذشت؟☕ فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨ 1403/11/16 | 19:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasamanbanooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 11340 تقریبا وضعیتم خوبه اگه بخونم عالی تر هم میشم به خاطر شرایط مالیمون نه کلاس میرمنه کتاب اموزشی دارم ن ... درخواست میدم ببین چی میگم عزیزم☕🌹 فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
yara313 عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 744 ببخشید گلم من تاپیک زدم نگفتی برای کدوم استان دردسر میشه من همدانم بیا روتو رو کن منو زیر رو کن بیا زخم هامو یه جوری رفو کن
yasamanbanooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 11340 ببخشید گلم من تاپیک زدم نگفتی برای کدوم استان دردسر میشه من همدانم خواهش می کنم بله گفتم باید ببینید استان شما چجوری هست یا اگر امکانش هست از دانشجویان همان جا پرس و جو کنید فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
yara313 عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 744 میشه بگی استرس دارم بیا روتو رو کن منو زیر رو کن بیا زخم هامو یه جوری رفو کن
yara313 عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 744 خواهش می کنم بله گفتم باید ببینید استان شما چجوری هست یا اگر امکانش هست از دانشجویان همان جا پرس و ج ... تقریباً بیست سی روز از قضیه گذشته حراست نگفته بیام سرپرستم چیزی نگفته بیا روتو رو کن منو زیر رو کن بیا زخم هامو یه جوری رفو کن
yara313 عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 744 میگم من زیر پست سیاسی کامنت نذاشتمبازم یعنی ممکنه دردسر بشه؟ بیا روتو رو کن منو زیر رو کن بیا زخم هامو یه جوری رفو کن
yasamanbanooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 11340 میشه بگی استرس دارم گفتم فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
yasamanbanooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 11340 تقریباً بیست سی روز از قضیه گذشته حراست نگفته بیام سرپرستم چیزی نگفته دانشجویی الان؟ فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
yara313 عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 744 گفتم بقیه کامنت ها رو هم بخون بیا روتو رو کن منو زیر رو کن بیا زخم هامو یه جوری رفو کن
yara313 عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 744 دانشجویی الان؟ اره بیا روتو رو کن منو زیر رو کن بیا زخم هامو یه جوری رفو کن
yasamanbanooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 11340 میگم من زیر پست سیاسی کامنت نذاشتمبازم یعنی ممکنه دردسر بشه؟ نه نگران نباش کاری انجام ندادی که چرا انقدر اضطراب داری از اینجا قابل درک هست یکم آروم باش مطمئن باش چیزی نیست ولی دفعه بعد حواست باشه نگران نباش الان فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
yasamanbanooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 11340 بقیه کامنت ها رو هم بخون خواندم فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
yara313 عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 744 نه نگران نباش کاری انجام ندادی که چرا انقدر اضطراب داری از اینجا قابل درک هست یکم آروم باش مطمئن باش ... حواسم هست اصلا صفحه اون آدم روزمره بود تا قبل اون فالوشم نداشتم اصلا حالم خوب نیست دارم یه بند گریه میکنم الان که فهمیدم چی شد به نظرت داستان میشه بیا روتو رو کن منو زیر رو کن بیا زخم هامو یه جوری رفو کن
yasamanbanooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 11340 حواسم هست اصلا صفحه اون آدم روزمره بود تا قبل اون فالوشم نداشتم اصلا حالم خوب نیست دارم یه بند گریه ... نه عزیزم چیزی نمیشه مخصوصاً اینکه از این موضوع چند روز هم گذشته فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
yara313 عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 744 نه عزیزم چیزی نمیشه مخصوصاً اینکه از این موضوع چند روز هم گذشته مرسی گلم ممنونم نمیدونی چقدر لازم داشتم یه همچین حرفی بشنوم خدا خیرت بده بیا روتو رو کن منو زیر رو کن بیا زخم هامو یه جوری رفو کن