تازه ناخاسته بچه دارم شدم هرچی صبر کردم اوضاع خوب بشه نمیشه طوری که از مال اموالشون و خانوادشون گفتن با الان یکی نیست کاملا وضعیت زیرصفر خیلی بد واقعا به اخرخط رسیدم از وقتیم زایمان کردم بدتر شدم افسرده شدم عصبی شدم دلم میخاد خودکشی کنم😭😭😭نمیبخشم کسایی که من دختر ۱۷ساله رو تو این موقعیت گذاشتن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم درکت میکنم اگه شرایطش راداری وراهی برای درست شدن زندگیت نداری طلاق بگیر خیلی هنوز جوونی
نگاه در کل شوهرم خوبه ولی اینکه پز الکی داد از خودش و خانوادش خب خیلی بده من واسه این قبول کردم که با چنین خانواده ای ازدواج کنم بعد الان ۳.۴ساله دارم زجر میکشم منکه دختر ترشیده نبودم انقدر با همه شرایط سخت شوهر بخام کنار بیام و نمیدونم چکنم واقعا شما فک میکنید جدا بشم بهتره؟بچه کوچیکم دارم انقدر اذیت شدم از دستش انقدر تو شهر غریب به سختی دارم خودم تنهایی با سن کمم بچه داری میکنم که اصلا علاقه زیادیم به بچم ندارم دوسش دارم ولی میتونم راهت ازش دل بکنم ولی خب شوهرمم کسی رو نداره اونوقت بچم رو بده بهش بززگ کنه اونوقت زن میگیره زن بابا میاد بالاسرش گناه دارههه😭کاش همون اول سقطش میکردم رفتم سقط کنم باهام حرف زدن منصرف شدم ولی الان دارم اذیت میشم
ببخشید ولی یه ورق قرص الدی ۱۰ تومنه میخوردی که بچه دار نشی تو که از زندگیت ناراضیای
تو دیوانه ای واقعا من خودم دارم زجر میکشم تو توهین بهم میکنی من خیلی بچه بودم هیچکس منو راهنمایی نکرد درباره جلوگیری تو میدونی من وقتی ازدواج کردم تازه فهمیدم که الت مردها چجوریه اصلا کسی نبوده باهام دوست باشه چیزی بهم بگه بعدشم سرخود رفتم اول ازدواج قرص خوردم ۱ماه پریودیم قطع نشد بلد نبودم چجوری باید بخورم رفتم دکتر دارو بهم داد تا قطع شد و گفت دیگه نخور اینارو حالا فهمیدی ولی خیلی بی ادب و بیتربیتی