2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خواهر من این کار رو تجربی و تو کلاس های خارج از مدرسه و دانشگاه یاد گرفت و با رزومه کاری خوبی که ...

تو دانشگاه تا چه مدرکی پیشرفتن و بازار کارش تو ایران میدونید؟

دانشگاه حسابداری خوانده بود ،گفتم تو ایران واسه هر نقشه پنج شش تومن می گرفت با قالبسازی ها و کارخونه های پلاستیک کار میکرد 

الانم تو کانادا با شرکت های تولید پلاستیک کار میکنه ،الان یه ظرف برای بسته بندی مرغ طراحی کرده تو کانادا که خیلی معروف شده

وضع مالیتون خوب بود که تونست بره؟

متاهله ،اول اونجا کار پیدا کرد هی رزومه فرستاد بعد رفت ،اینجوری نبود که اول بره بعد کار پیدا کنه واقعا هم نسبت به خیلی شغلهای اونجا در امد بالایی داره

شاید برای مهاجرتش یه میلیارد خرج کرد ،خیلی زیاد خرج نکرد چون تا رفت و مشغول به کار شد