2777
2789

ی مشاور زنگ زد فرم ثبت نام فرستاد منم اول راضی بودم ثبت نام کردم شماره خودمو مامانم و بابام رو دادم بعد ی سری درگیری و مشکلات با مشاوره داشتم مسدودش کردم الان از صبح ۶۰ تا شماره به منو بابام و مامانم پشت سر هم زنگ میزنن دیوونه شدم روانیم کردن من برنمیدارم گوشی رو اینام هی زنگ میزنن نمیدونم چیکارم دارن به خاطر اینم برنمیدارم دوست ندارم اینا مشاورم باشن مجبور میکنن آدمو فیلماشون رو بخری الان چیکار کنم بنظرتون دلم نمیخواد باهاشون حرف بزنم چون من توانایی اینو ندارم بگم نه نمیخوام ثبت نام کنم اینام همش ادامه میدن آدمو مجبور میکنن قبول کنی

بنظرتون چرا زنگ میزنن بهم میخوان چی بگن فقط میخوان بگن ثبت نام میکنی یانه؟یا این مشاوره است که داره زنگ میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا منم اتفاق افتاده تا دوسال بهم زنگ‌میزدن سلام 😄 ببین یا رد تماس بده یا اگر ب مامان بابات زنگ‌زدن ...

چقدر سختهههه

تا یک سال وای

پس فقط من تجربه نمیکنم این رو همه تجربه کردن😂

مجبورم میکنن منم توانایی نه گفتن ندارم

خب همین مشکلته توانایی نه گفتن نداری

باعث اذیت بقیه هم میشی 

درستش کن این اخلاقت رو 

خیلی روشن و واضح بگو منصرف شدی

من اتفاقا  آدمایی حرفشون رو رک نمیزنن خیلی اذیتم میکنن، تکلیف رو روشن کن و تمام نه اینکه خودتو و بقیه رو معلق نگه داری

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️