اگه برنامه بزنه ۱۰۰۰ کالری این مقدار کالری رو هرچی دلمون خواست میتونیم بخوریم؟ منظورم شکلات و شیرین نیست ،امروز دوتا موز و دوتا سیب خوردم عصر عذاب وجدان دارم ،تازه ناهارمم رژیمی بود نصفش کردم نصفشو عصر خوردم میگم اینجوری رو رژیم اثر بد نمیذاره؟
گاه باید رویید از پس ان باران... گاه باید خندید ... بر غمی بی پایان....🦋
اره میتونی . ولی بهتره جای دوتا موز که کالریش بالاست ی چیز بهتر انتخاب میکردی که سیرم بشی . موز تو رژیم دکترم گفت نصف بخور . من سیب و خیار و هویج زیاد میخورم .
من دو ماهی میشه ک کالری شماری میکنم هر چی باشه حتی نوشابه و نون خامه ای میخورم چون کالریاشونو میدونم ...
مشکلی پیش نیومد؟ من امروز میل به ناهار نداشتم بخاطر همین نصف بشقابم موند گذاشتم عصر خوردم ،عذاب وجدان دارم میگم شاید نباید این مقدار کالری که تعیین شده رو تیکه تیکه بخورم ،پشتش دوتا موز و دو تا سیبم خوردم انگار عصرونم یکم سنگین شد ،ولی کالری دریافتیم رو رواله ،ترسیدم شاید این کارم اشتباه باشه
اره میتونی . ولی بهتره جای دوتا موز که کالریش بالاست ی چیز بهتر انتخاب میکردی که سیرم بشی . موز تو ر ...
وسوسه شدم یهو ،چهار واحد میوه شد امروز بخاطر همین گفتم رژیمم بی فایده باشه امروز چون همشو تو میانوعده عصر مصرف کردم بعلاوه نصف ناهارم که از ظهر مونده بود
نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)