2777
2789
عنوان

بهم گفت دیگه بهم پیام نده

355 بازدید | 14 پست

پسری که وقتی می بینیش میاد کنارت از پیشت جم نمیخوره همش دوست داره پیشت باشه چرا توی مجازی سرده ؟

چرا توی مجازی پیاماتو دیر جواب میده؟

پسره برداشت بهم گفت میخوام ازت فاصله بگیرم دیگه بهم پیام نده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماهم وقتی اومدکنارت بگونیا کنارم،عزت نفس داشته باش

منم بهش همینو گفتم 

گفتم پس دیگه منم نمیام سمتت توهم نیا سمتم بعد یه من منی کرد و گفت حالا نمیدونم بزار ببینیم چی میشه باشه یه کاریش میکنم🤦‍♀️

اینو بدون اینی که اینجوری باهات رفتار میکنه یا با قبلی آشتی کرده یا با بعدی آشنا شده،مطمئن باش

همینننن 

منم همین فکرو میکنم 

یهویی اومده میگه می خوام ازت فاصله بگیرم 

پسرا هزار بار میرن و برمیگردن اما دخترا توی رابطه میمونن،میمونن و سعی میکنن رابطه رو درست کنن،صبر میکنن،تحمل میکنن،صبر پشت صبر ولی اگه یه روز صبرشون تموم شه میرن و دیگه برنمیگردن

اونجاست که اون پسر به خودش میاد و میخواد برگرده

نزاراون تصمیم گیرنده باشه بااین کارهاش

بهش میگم چرا می خوای ازم فاصله بگیری؟

میگه من نمی خوام از دستت بدم من هیچ وقت قیدتو نمیزنم مگه اینکه خودت بخوای یا اینکه ببینم نبودن من توی زندگیت به نفعته 

الانم میگه چون پشت سرمون حرفه و با این حرفا اذیت میشی می خوام یه مدت ازت فاصله بگیرم

پسرا هزار بار میرن و برمیگردن اما دخترا توی رابطه میمونن،میمونن و سعی میکنن رابطه رو درست کنن،صبر می ...

من بهش گفتم حس میکنم داری منو بازیچه دست خودت میکنی من تو یه رابطه ای که ارزشم دونسته نشه نمیمونم 

گفت حالا ما یه چیزیم بدهکار شدیم (همش فکر میکنه این فاصله گرفتنه به نفع منه و داره واسه من از خودگذشتگی میکنه) 

منم زدم از همه جا بلاکش کردم 

همینننن منم همین فکرو میکنم یهویی اومده میگه می خوام ازت فاصله بگیرم

صبر داشته باش برمیگرده،اما اگه برگشت تو هیچوقت برنگرد،بزار قدر بدونه کیو از دست داده

اونجاست که میگن آن پاسخ های بی رحمانه را به یاد آور تا دلتنگ نشوی، مصداق همین حرفای این آقاست

صبر داشته باش برمیگرده،اما اگه برگشت تو هیچوقت برنگرد،بزار قدر بدونه کیو از دست دادهاونجاست که میگن ...

فکر میکنم منو گذاشته نیمکت ذخیره 

منم به هیچ عنوان دلم نمی خواد آب نمک کسی باشم

همینننن منم همین فکرو میکنم یهویی اومده میگه می خوام ازت فاصله بگیرم

صبر داشته باش برمیگرده،اما اگه برگشت تو هیچوقت برنگرد،بزار قدر بدونه کیو از دست داده

اینجاست که میگن آن پاسخ های بی رحمانه را به یاد آور تا دلتنگ نشوی، مصداق همین حرفای این آقاست

بلاک نمیکردی،بی تفاوت میموندیبلاک یعنی برات مهمه

دقیقا بعدش خیلی پشیمون شدم با خودم میگم کاش بلاکش نمیکردم 

توی دانشگاه می بینمش سعی میکنم بی تفاوت باشم 

همش نگاهم میکنه همش سنگینی نگاهشو حس میکنم 

حتی دیروز حس کردم می خواد بیاد جلو باهام حرف بزنه مثل این آدمای دو دل بودش