2777
2789
عنوان

کمک به کارتن خواب ها

397 بازدید | 18 پست

۱٠٠ تا پتو گرفتم براشون و دیشب بینشون پخش کردم

هر موقع توی خیابون با ماشین رد میشدم و به این فکر کردم خودم جام گرمه ولی این بدبختا چقدر عذاب میکشن... امیدوارم کارم درست باشه نمیدونم.  خیلی وقتا ما نمیدونیم کار درست چیه.  

اینجا چون کسی منو نمیشناسه و قرار هم نیست بشناسه گفتم. وگرنه توی واقعیت به هیشکی نگفتم.  خیلی خوشحالم از، کاری که کردم.  بشه ترویج کار خوب  

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پتویی یک ملوین هم پیدا کردی میشه ۱۰۰ ملیون 

احه مردی ک تو نی نی سایته ۱۰۰ ملیون داره

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

صدتا پتو چیزی حدود دویست تومن پولشه ها

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
آخه تو میدونی ۱۰۰ تا پتو چ قیمت میشه

خب حتما داره

دختر عمه منم پزشکه هر هفته به کلی کارتن خواب پتو و غذا میده

چیز عجیبیه؟

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸

بنظرم اکسرشون میفروشن خرج مواد میکنن

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
پتویی یک ملوین هم پیدا کردی میشه ۱۰۰ ملیون احه مردی ک تو نی نی سایته ۱۰۰ ملیون داره

اره خدا رو شکر بیشتر از این هم دارم.  حالا شما چسبیدی به فرعیات وگرنه ربطی به حضورم توی سایت نداشت 

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

آخه تو میدونی ۱۰۰ تا پتو چ قیمت میشه

اره دونه ای ۷٠٠ گرفتم من

صدتا پتو چیزی حدود دویست تومن پولشه ها

نه کمتر شد

اره خدا رو شکر بیشتر از این هم دارم. حالا شما چسبیدی به فرعیات وگرنه ربطی به حضورم توی سایت نداشت

من سال هاس تو این سایت با امسال شما زیاد دیم🥴

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

خب حتما دارهدختر عمه منم پزشکه هر هفته به کلی کارتن خواب پتو و غذا میدهچیز عجیبیه؟

البته من اولین بارم بود کمک این چنینی میکردم