2777
2789

سلااام

من 23 سالمه و مجردم

بنظرتون تو این سن یه دختر باید بره سرکار و خرج اضافه‌ ای که میخواد رو خودش در بیاره یا نه

و اینکه ماشین و لپتاپ و گوشی جدید از خونواده بخوای اوکیه؟ 

یا باید به فکر کار بود تا خودت بخری

من خودم به شدت کم توقعم و همیشه دنبال کار کردن بودم

ولی حس میکنم این کم توقع بودنم باعث میشه خونواده عادت کنن و مثلا اونقدری که واسه بچه دیگه هزینه میکنن و اهمیت میدن به تو ندن

بنظرم از ی سنی ب بعد باید مستقل شی و نصف نصف با خلنولده زندگیتو پیش.ببری

هم اونا بدونن و افتخارکنن و هم،خودت،حس خوبی داری

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به سطح مالی خانوادت و اینکه چقدر پایه ان داره 

مثلاً من خونه پدرم تا جایی که می‌توانستم خرج نمی‌کردم اما بعد ازدواج پدرم پست سرم گفته بود ماهی ۵ تومان یا بیشتر خرج میکردم 

خیلی دلم ازشون گرفت چون واقعا نهایت خرج من یه رستوران رفتن با دوستم بود حتی لباسم خ کم می‌خریدم 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(
بستگی به سطح مالی خانوادت و اینکه چقدر پایه ان داره مثلاً من خونه پدرم تا جایی که می‌توانستم خرج نمی ...

عجب🫠 میگم دیگه، گاهی وقتا انقد که خوبی انگار وظیفه میشه اون قناعت کردن و خوبی کردنه

ببین میزان توقع به میزان داشته های خانوادت برمیگرده تو این سن میتونی سر کار بری ولی نیازهای معم و بز ...

موافقممممم، چون تو این سن واقعا باید یسری خواسته هارو با خودت ببری اون دنیا😂

فکر کنم اینجوریم دیگه خوب نیس، جدی خوب بودن زیاد باعث میشه عادت کنن

دقیقا دیگه الان کار مجازیم رو از دست دادم مجبورن خرجمو بدن

ولی پول داشته باشم کوچیکترین و بزرگترین چیزی که میخوام رو خودم بخرم

غم دیده زاهدان💔😅

موافقممممم، چون تو این سن واقعا باید یسری خواسته هارو با خودت ببری اون دنیا😂

من خودم زملن مجردی اونقدری خانوادم امکانات خیلی زیادی مثل ماشین و خونه و.. نمی‌دادن ولی بعد ازدواج خدایی خیلی هوامون و دارن .

عجب🫠 میگم دیگه، گاهی وقتا انقد که خوبی انگار وظیفه میشه اون قناعت کردن و خوبی کردنه

دقیقا همینه خوبی که از حد بگذرد ...

مثلا میرفتم برای خونه با کارت مامانم خرید میکردم درکنارس یه خوراکی هم برای خودم میخریدم خیلی ساده بودم واقعا 

انگار همون خریداری من خیلی به چشمشون میومده 💔

خیلی سخته تو خانواده خودت هم غریب باشی 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(
دقیقا همینه خوبی که از حد بگذرد ...مثلا میرفتم برای خونه با کارت مامانم خرید میکردم درکنارس یه خوراک ...

عزیزدلم، درکت میکنم خیلی حس بدیه، ولی خب فکر کردن به گذشته بدترین کاره، رهاشون کن خونواده خودت رو داری الان❤️