2777
2789
عنوان

اینم خواهر شوهرمه

243 بازدید | 22 پست

باهاش رفتم خرید کنه ، هم من نظر دادم  بهش هم فروشنده .. اخرش جواب میده که باید زنگ بزنم مامانم و خواهرم ، اخه من فقط نظر اونا رو میپرسم..

منم بهش گفتم که حرفش برام سنگین تموم شده و همچین توقعی نداشتم ازش  .. 

دیگه موقع خرید نرفتم تو مغازه و نظر ندادم بهش ..

قرار بود ی چیزی هم مهمونم کنه ، رفت و با پرویی دست خالی برگشت ، گفت اونی که میخواستم برات بخرم نداشت ، ما بقی هم گرون بودن..

حالا با اون یکی خواهر شوهرم اسفند میخوان بیان شهرما ببرمشون خرید ...

به نظرتون ادرس بدم خودشون برن؟ اگر قراره اینقدر بی احترامی بهم بشه؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا خیلی سخت نگیر  شاید اون خواهرشوهر بهتر باشه 

ولی یاد مادر شوهر و خواهر شوهر خودم افتادم

یه روز من میخواستم برم خرید طبق معمول این دو نفر هم دنبال من راه افتادن من خودم خرید گروهی دوست ندارم تنها بهتره یا نهایتا با شوهرم 

من مه خرید نکردم اونام گفتن میخ ایم با شما بیاییم چند تا لباس پرو میکردن من ساده هم نظر میدادم آخرین مغازه دیدم تو اتاق پرو عمس میگیرن مه بریم به اون یکی خواهرشوهرنشون  بدیم هر چی اون بگه 

فقط به من میگفتن کدوم مغازه بریم؟!؟ شما دیگه کجا میخواین برین؟؟ این‌قدر عصبانی شده بودم

چند دفعه بعد با من که خودشون رو اویزون میکردن من نه نظر میدم نه ازشون نظر میخوام

من خودم چی بگم ؟؟؟ وقتی شوهرم هواشونو داره و به خواهر شوهرم میگه خوب کردی نخریدی ، گرونه ...حالا خوا ...

مثلا به روش هنر ارتباط موثر حرف دل تون و ناراحتی تون بهش بگید 

روش های ارتباط موثر فایل هایی که روانشناسی زرد نیستند زیاد هست تو گوگل... 

البته اگر آدم غير منطقي باشه با گفتگو شاید بدترم بشه 

سبک سنگین کنید ببینید با گفتگو اوضاع بهتر میشه یا بدتر اگر بهتر میشه با همون روش تو زمان و مکان مناسب برید جاو... 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

حالا خیلی سخت نگیر شاید اون خواهرشوهر بهتر باشه ولی یاد مادر شوهر و خواهر شوهر خودم افتادمیه روز من ...

خواهر شوهرم خودش ازم نظر پرسید  ، من نظر ندادم تا ازم نظر بخواد ..

ولی اینا خیلی رکن و پر رو ، رِند

خواهر شوهرم خودش ازم نظر پرسید ، من نظر ندادم تا ازم نظر بخواد ..ولی اینا خیلی رکن و پر رو ، رِند

برای من هم همینطور هستن قشنگ بلدن فیلم بازی کنن بپیچونن و طوری رفتار کنن که نتونی چیزی بگی بعد هم خودشون رو به مظلومی میزنن

اینا الکی نظر میپرسن که نگیم بیمحلی کردن ولی اخر سر هر چی که همون خواهرشوهرم بگه همون رو انجام میدن علی الخصوص مادرشوهرم منم هیچی نمیپرسم اگه نظر هم خواستن میگم هر چی خودتون دوست دارین

گاهی نظرم رو میذارم بعد از اینکه کارشون رو کردن میگم تا بفهمن که نظر من بهتر بود