2777
2789

من امسال کنکور دارم ، میدونم قبول میشم ولی میدونم تهران نیست . حالا امروز نامزدم یجورایی انگار میخواد حرف بکشه از زیر زبونم برگشت گفت حالا دانشگاه کجارو میخوای بزنی و چه رشته ای میزنی و اینجور چیزا . منم گفتم شیراز یا اصفهانو میزنم رشتمم فلان میزنم ایشالا . انگار ک منتظر بود حرف از دهنم بیاد بیرون ک مخالفت کنه . گفت اره من غیرتم نمیزاره نامزدم یه شهر دیگه باشه من یجا دیگه و دانشگاه به چه دردت میخوره و تو که قراره خانه دار باشی . یه رشته یا تو تهران قبول میشی یا اصن کنسله دانشگاه . اگه ام تهران قبول شی با خودم میری با خودم میای و فلان ... منم عصبی شدم گفتم از اول شرطمون بود من درسمو بخونم سرکارم برم توام قبول کردی . پررو پررو برگشته میگه حالا نظرم عوض شد . منم گفتم پس نظر منم راجع به تو عوض شد نمیخوامت دیگه . اونم چند ثانیه هنگ بهم نگاه کرد پاشد رفت منو ول کرد تو کافه . مجبور شدم تنها اون همه راهو برم خونه . بنظرتون خیلی تند رفتم ؟ غرورم نمیزاره زنگ بزنم یا پیام بدم 

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.