2777
2789
عنوان

بیاین براتون سرکتاب قرآنی همون طالع بینی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 83 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان پنج نفر اولی که اسم گفتن رو میگیرم ،خصوصی نه خانما 

اونایی که لایک میکنم رو میگم ،بقیه منتظر نباشن

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

الان پنج نفر اولی که اسم گفتن رو میگیرم ،خصوصی نه خانما اونایی که لایک میکنم رو میگم ،بقیه منتظر نبا ...

اسی میشه بگی مشتری خونمون میاد خواهش میکنم اگر میدونید جواب بدین 

پس اول باید به تو ایمان بیاریم😂

نه بابا بحث ایمان نیست بخدا صبح بود چون من معمولا صبح بعد نمازمم میخوابم بعدتو خواب خانمی دیدم و میدونستم موکل داره ۲تا سوال کردم جواب داد حس بدی داشتم که برای چی باید برم سمت فرد موکل دار بعد گفتم احتمالا امروز یه نفر همچین چیزی رو مطرح میکنه که همونم شد

بعد جالبه حسم بهش این بود داره حرفای پوچی میزنه یعنی الکی اند حرفاش

دخترمسحراسم مادرم سلطنت😂😁

عزیزم فا ل قرآنی:شادی تورا باشد به هرحال

ابروکشیده،پربرکت و مهربانی ،اگر همسرداشته باشی بسیار مهربانه و دلسوزی برای همسرت،کسی توی خانوادته ک تورونصیحت میکنه ولی فکر میکنی دشمنی داره باهات اشتباه میکنی،لباس سبز بیشتر بپوش همینطور روز پنجشنبه برات خوش یمن است ،مراوده با غریبه نکن که دچار بلای آخرت نشی ،درکل خوش شانس هستی در آینده 

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

نازی اسم مادر زهرا جنسیت زن

عزیزم اگه نذری درگذشته داشتی و فراموش شده ادا کن ،مال حرام اصلا بهت نمیفته اگه یه قرون حرام بیاد توی زندگیت صدبرابر مال حلال ازت کم میشه،بیشتر چشم ابرو مشکی با قد بلند ،از پدرومادر نفع ببینید اما ازخواهروبرادر نه ،از ناپاکی و نجسی دوری کن،همینطور لباس سفید بیشتربپوش،راز دلتو به کسی نگو

مرسییی عزیزدلمم🥺🥺🤍خیرو برکت تو زندگیت زیاد شه انشالله💋

فالتو از گوگل کپی کرده .انقدر ساده نباشید .بزن رو متن گوگل سرچ رو بزن عین جملاتت رو میاره .فکر میکنی میشینه برات قرآن باز میکنه؟؟

من برات شات گرفتم گذاشتم سایت تایید کنه عکسم میاد

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️