2777
2789

یا  کلا  چیز دیگه ای ....

واقعا اون لحظه چرا اینکار رو میکنید 

واقعا ازین کار حالتون خوب میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شنیدم ولی سکوت کردم و الان دیگه نه لاغرم نه سبزه

ولی پشیمونم که چرا اون موقع بهشون برنگشتم

مثلا بگم سرتون بجای کلتون تو کو. بقیس

اینو جدیدا زیاد به کار میبرم و خداروشکر راضیم

بارونو دوس دارم🌱
عزیزم حماقتدست کم نگیرش

یعنی این همه آدم احمق با هم الان تاپیک دختر ۱۱۵ کیلویی رو خوندم خیلی اعصابم خورد شد 

چند روز پیش هم تو اینستا یک دختر خیلی لاغر  ویدیو یوگا گذاشته بود 

۳۰ هزار تا کامنت براش اومده بود که اکثرش مسخره کردن بود و اینکه باز هر کامنت مسخره کردنی دو هزار تا لایک خورده بود

به این چیزا نیست عزیزم‌،منی که سفیدم مثلا چه تاجی به سرم زدن؟

بنطر من خم‌های زیبا هستن 

سوالم این اینهایی که مسخره میکنن دقیقا یک لحظه ام خودشون رو جای طرف مقابل نمیزارن؟ 

من تنها چیزی که دربارشون به ذهنم میرسه این که احتمالا میخوان کمبود های خودشون رو جبران کنن

ولشون کن بابا اصلا اهمیت نده و سعی کن تو مکان هایی با سطح فرهنگ و شعور بالا رفت و امد کنی

بنظرم چیزی که دست خودت نبوده انتخابش اصلا ملاکی برای مقایسه نیست ولی جایگاه اجتماعی تو سن جوونی... شخصیت.. تیپ... رفتار و اخلاق فرد دست خودشه و این چیز ها باید برای برتری مقایسه بشه نه زیبایی ظاهری 

زیبای ظاهری فقط درحدرسیدگی به خودت و ظاهر وگرنه رنگ پوست و چشم و دماغ و... اگه دست من بود بهترینشو برمیداشتم

من تقریبا سفیدم خودمو جر میدم میرم سولار و .. بیخیال بابا

مردم کی هستن که بخوان نظر بدن تهشون میبینی با تحصیلات سیکل و شغل بیکاری و خونه ۳۰ متری اجاره ای دارن بقیرو قضاوت میکنن

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️