2821
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 91 پست
۲۱ مهر که تصمیمم قطعی شد به پشت موندن شروع کردماذر و دی متاسفانه مادرم عمل شد وقفه افتاد بین درس خون ...

خیلی خفن بود تجربه پارسالت 

برعکس تو من پارسال خوب بودم امسال اصلاااا شروع نکردم 

مهم نبود انگار برام 

الان به فکر افتادم خدا بزرگه به نظرم

🎀😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال ۳۱ فروردین ازمون قلمچی زدم ۱ درصد شد فیزیکمبقیه درسا هم زیر ۱۰ درصد بودتا ۷ اردیبهشت بکوب خون ...

امسال نشستی خوندیً؟

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
خیلی خفن بود تجربه پارسالت برعکس تو من پارسال خوب بودم امسال اصلاااا شروع نکردم مهم نبود انگار برام ...

میدونی من پارسال از ازمون قلمچی که برگشتم نتایج اومد

خیلی بهم ریختم

سر سفره بودم که نتایج قلمچی اومد بعد مامانم هی غر میزد چرا این شد چرا نخوندی ی هفته مونده فلان بهمان

من اول خندم گرفته بود بعد زدم زیر گریه یعنی من هم ناهار میخوردم هم می‌خندیدم هم گریه میکردم

خیلی وضعم خراب بود

بدترین درصدم اونجا فیزیک بود 

و بهترین درصد کنکور هفته بعدمم فیزیک شد

درستو بخون در کنارش زندگی عادیتو هم داشته باش که این کار برات نشه عذاب

درس خوندن عذاب نیست برام خیلی کمال گراعم

شروع نمیکنم اگه شروع کنم و تایم خوابم درست سه خفن پیش میرم

درس خوندن عذاب نیست برام خیلی کمال گراعمشروع نمیکنم اگه شروع کنم و تایم خوابم درست سه خفن پیش میرم

عزیزم جسارت نباشه ولی ما از لفظِ کمال‌گرایی استفاده می‌کنیم که اهمال کاریِ خودمون رو کاور کنیم باهاش

هیچوقتِ هیچوقت شرایط بطور کامل درست نمیشه

همیشه وضعیتی هست که بخواد باعث شه کارامونو به تعویق بندازیم

پیشنهاد می‌کنم فقط شروع کن

اصلا مهم نیست از کجا

حتی شده ۴ ساعت در روز و به مرور بیشترش کن

من زمانی که برای کنکور می‌خوندم شده بود ۳ ساعت ماه آخر بخوابم مخصوصا وقتی که نهایی داشتم ولی ادامه می‌دادم

تنها پیشنهادم بهت اینه که شروع کن