2777
2789
عنوان

با صمیمی ترین دخترعمویم چهار ساله قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 21 پست
منم با دختر داییم که خیلی صمیمی بودم نزدیک ۳ ساله حرف نزدممن مثل اسکلا رازامو بهش میگفتم اون خیلی کم ...

من ترجیح میدم تنها باشم تا با او همنشینی کنم  . با دخترداییت حرف نمیزنی چیز ناراحت کننده ایه اما ادمباید یه جاهایی از ادمای سمی دوری کنه .

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒  #مردادی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کاری میکنی من تو رودربایستی قرار میگیرم، بعد اینجوریه ک جلو شوهرش خودشو خیلی خوب نشون میده، هی ی ...

چرا تو رودبایستی قرار میگیری احساساتتو به روش درست نشون بده :)

من ترجیح میدم تنها باشم تا با او همنشینی کنم . با دخترداییت حرف نمیزنی چیز ناراحت کننده ایه اما ادم ...

منم همینطور به نظرمم اصلا ناراحت کننده نیست حرف نزدن باهاش

همیشه با هم حرف میزدیم میگفت دو نفر اومدن خواستگاریم التماسم کردن جواب رد بهشون دادم منم مثل احمقا میگفتم واای چرا اینا که خوبن رد میکنی میگفت من تا ۳۵ ازدواج نمیکنم بعد یه روز قبل عقدش زنگ زدن گفتن فردا بیاید عقد😐

بعد اینکه عقد کرده بهش زنگ زدم حوابمو نداد تا چند ماه بعد زنگ زد گفت زنگ نزدم که دلت شوهر نخواد با من حرف میزنی منم کنکور داشتم اون سال صد برابر بیشتر ازش متنفر شدم 

کنکور پارسال هم پرستاری قبول شدم خواهرش جلوی خودم اینقد ناراحتیش رو بروز داد کم مونده بود گریه کنه

منم همینطور به نظرمم اصلا ناراحت کننده نیست حرف نزدن باهاشهمیشه با هم حرف میزدیم میگفت دو نفر اومدن ...

اینکه تو کنکور موفق شدی و اونا نارحت شدن خودش یه انتقام بزرگه  آفرین

منم همینطور به نظرمم اصلا ناراحت کننده نیست حرف نزدن باهاشهمیشه با هم حرف میزدیم میگفت دو نفر اومدن ...

منم یه مورد مشابه اینو دارم زمانیکه انتخا رشته تو نهم میکردیم همیشه ازش پرسیدنی میگفت تجربی یا ریاضی برمیدارم  تا شهریور همینو میگفتا بعد تو زمستون از عمم شنیدم انسانی برداشته نمونه هم قبول شد از انسانی ولی خب منم نمونه قبول شدم از تجربی