2777
2789

...💔🍂 غمگینم منتظرم عشقم برگرده همه کار کردم نشد حالا دیگه حتی توانشو ندارم ی پیام بدم بهش از بس حالم بده اگرچه بلاکم کرده 

هر لحظه دلم تنگشع تنگگگگگ هااااا.تروخدا دعام کنین کارم شده گریه 1ماهه بی دلیل رفت حتی نیومد ببینمش التماسش کردم گفتم ببینمت نیومد از گل نازکتر بهش نگفتم تو چندماه رفاقتمون یهو رفت قلبم داره کنده میشه از جاش.

خدایا شکرت🥰🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیلی نداره ب کسی اهمیتی بدیم ک بهمون اهمیت نمیده:)من خودمم ب حال خودم و تنهام بزارن فکرم میرم سمتش ولی خب می‌دونم درست نی اون رفت پی زندگیش ماهم باید بریم فقط یادگرفتم عاشق ک سهله حتی وابسته آدمای خوبم نشم چون همه رفتنی آن 

دلیلی نداره ب کسی اهمیتی بدیم ک بهمون اهمیت نمیده:)من خودمم ب حال خودم و تنهام بزارن فکرم میرم سمتش ...

چرا میرن مگه ما چی میخاستیم ازشون نه خرجی نه توقعی 

گاهی فکر میکنم نباید زیاد بهش اهمیت میدادم اینجوری خوردم کرد الان مث ی روانی شدم ک فقط بی صدا اشک میریزه بی وقفه

خدایا شکرت🥰🙏

7 ماه ولی هر روز میدیدیم همو همیشه میگفت 1 سال قبل میخاستمت ولی روم نشد بیام جلو

کسی ک اینجوری ترکت میکنه هیچوقت لیاقت داشتنتو نداره غصه بخور اشک بریز ولی دوباره سرپاشو این طبیعیه ک حالت خوب نباشه الان باید گریه کنی و زار بزنی ولی بعدش بلندشی و دوباره خودتو پیدا کنی 

چرا میرن مگه ما چی میخاستیم ازشون نه خرجی نه توقعی گاهی فکر میکنم نباید زیاد بهش اهمیت میدادم اینجور ...

من خودمم کارم اشکه 

ولی ب این نتیجه رسیدم طرف نره هم ی روزی فوت می‌کنه در هر صورت میره و نباید وابسته باشه آدم ک آنقدر پژمرده شه دختر قویی باش دنیا اونقدری طولانی نیست ک غصه بخوریم ب جاش درس بگیریم ازش و گرگ بشیم

کسی ک اینجوری ترکت میکنه هیچوقت لیاقت داشتنتو نداره غصه بخور اشک بریز ولی دوباره سرپاشو این طبیعیه ک ...

حتی فکر کردن بهش سخته نبودنش ندیدنش چجوری دلش اومد دل ندارن مگه؟دروغ بود یعنی میگفت دوست دارم.اصن باورم نمیشه همش فک میکنم شوخیه یا خوابم 

امان ازین دل...

خدایا شکرت🥰🙏