2777
2789
عنوان

خاطرات ماورالطبیعه که داشتین چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 170 پست
آها اون؟فکر کنم همه میبینن البته روح رو نمی‌دونم

برای من اولین باره پیش اومد خیلی ترسیدم هنوز تو شکم هرکار میکنم از ذهنم پرتش کنم بیرون نمیشه 

کاربریم ترکید دوباره اومدم 🏃🥹 نی نی یار ناراحت شدم راست حقیقتش ازت 🥴 اون لحظه که شکلات کاکائویی رو گاز میزنی هزاران بار تقدیم تو باد💕🥰🍩 فن پرو پا قرص شکلات نارگیلی با روکش کاکائو🥳

برای من اولین باره پیش اومد خیلی ترسیدم هنوز تو شکم هرکار میکنم از ذهنم پرتش کنم بیرون نمیشه

تعریف کن 

زیر لفظی می‌خوای ؟

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوره مجردیم کلی خاطره باهاشون داشتم😂شبا خیلی کرم میریختن.بیدارم میکردن میرفتم دستشویی یهو یکی می ...

وای خدا خیلی ترسناک

چجوری انقدر خنده دار تعریف می‌کنی 😂😅

کاربریم ترکید دوباره اومدم 🏃🥹 نی نی یار ناراحت شدم راست حقیقتش ازت 🥴 اون لحظه که شکلات کاکائویی رو گاز میزنی هزاران بار تقدیم تو باد💕🥰🍩 فن پرو پا قرص شکلات نارگیلی با روکش کاکائو🥳

چی شکلی بود؟

وقتی چشمام و باز کردم دیدم یکی به حالت برعکس داره بهم لبخند میزنع تنها چیزی که از صورتش یادمه فقط یه لبخند خیلی خیلی بزرگ بود خیلی عجیب بود بچه ها خیلی 

زدم دیگه حالا تعریف کن🫠

من چیزی ندارم 😂

فقط پدرم صداشونو شنیده توی مدرسه 

میگفت اونموقعها چون ماشین نبوده مدرسه توی روستا بوده پشت مدرسه هم قبرستون بوده میگف گفتم شب همینجا بخوابم که صبح ماشین گیرم‌نمیاد خلاصه بنده خدا میخواسته بخوابه میبینه صدا پچ پچ میاد میگه کسی نیس پس چرا صدامیاد پامیشه میره میبینه یکی از کلاساس تا نزدیک درش رفته میگف هی پچ‌پچشون نیومد میگف درو ک بازکردم دیدم صدا خوابید هیچکسم نیس میگف درو بستم باز شروع شد میگف اونجا شک کردم میگفت سطل اشغاله کلاسو گذاشتم جلو در کلاس ک بسته نشه میگفت قشنگ جلو چشمم سطل رو اروم هل دادن کنار درو بستن طفلک بابام بعد اون حریان تا یک هفته تب کرده بودع

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

هرچی فکر کردم بیام برا کی تعریف کنم به ذهنم نرسید گفتم بیام تعریف کنم اینجا 

من دوره مجردیم کلی خاطره باهاشون داشتم😂شبا خیلی کرم میریختن.بیدارم میکردن میرفتم دستشویی یهو یکی می ...

وای مردم آزارها

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من چیزی ندارم 😂فقط پدرم صداشونو شنیده توی مدرسه میگفت اونموقعها چون ماشین نبوده مدرسه توی روستا بود ...

وای خدا خیلی بده 

تا برای آدم اتفاق نیفته درک نمیکنه چقدر ترسناکع

وای خدا خیلی ترسناکچجوری انقدر خنده دار تعریف می‌کنی 😂😅

از بس دیگه برام عادی شده بود.همیشه فقط یه مرد قد بلند میدیدم.گاهی نصف شب بیدار میشدم میدیدم بالا سرم در حال خندس.یه بار آب توی لیوان رو برداشت پاشید تو صورتم هر هر خندید

شروع کردم جیغ زدن

خانوادم اومدن گفتن دستت خورده صورتت خیس شده

هیچوقت باور نکردن و همیشه دعوام کردن

بعد که من از خاب بیدار شدم دیدم بدنم به شدت داره تموم میخوره پامم سنگینه داشت من و تکون میداد محکم خیلی بد بود الان ک یادش میفتم دست و پام یخ می‌زنع

تا چند دقیقه بعد بیداری نمی‌تونستم تکون بخورم

از بس دیگه برام عادی شده بود.همیشه فقط یه مرد قد بلند میدیدم.گاهی نصف شب بیدار میشدم میدیدم بالا سرم ...

چقدر ترسناکککککک

قیافش چه شکلی بود ؟؟؟؟؟

اینی که من دیدم فقط یه لبخند خیلیییییی بزرگ داشت و ترسناک 

برعکس هم وایساده بود خیلی بد بود خدا 

بعد که من از خاب بیدار شدم دیدم بدنم به شدت داره تموم میخوره پامم سنگینه داشت من و تکون میداد محکم خ ...

این که احتمالا پانیکه 

منم چند بار نصف شب بیدار شدم همنیحور شدم

بابا گفتم یه گله جن ریخته تو روحت😂

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

من انگار یک نفر میاد تو ذهنم حرف های بد میزنه از صبح که بیدار میشم تا شب که می‌خوام بخوابم توهین به ...

این وسواس فکری مذهبی هست

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من انگار یک نفر میاد تو ذهنم حرف های بد میزنه از صبح که بیدار میشم تا شب که می‌خوام بخوابم توهین به ...

برا منم پیش اومده