2777
2789
عنوان

به لحظه بیاد کمک لازم دارم🙂

124 بازدید | 15 پست

میگم مجازات فحاشی تو فضای مجازی چیه؟

یارو تنها مدرکش اسکرین شاته 

ولی باباش عضو فتاست، به نظرتون میتونه کاری کنه؟

میگه میتونه به خاطر و گروه مختلط و فحاشی ازشون شکایت کنه

به نظرتون میشه یا الکی نگران نباشم..

بزرگ ترین پشیمانی‌ام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

البته ما افشای دخترش رو زده بودیم عکس و آدرسش رو پیدا کرده بودیم 

سر این میتونه شکایت کنه نه؟

بزرگ ترین پشیمانی‌ام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..

خب چطوری؟ وقتی تنها مدرکش اسکرین شاته

اونا اینقد حرفه ای هستن میتونن تمام چت های طرف رو با شمارش در بیارن تو اون برنامه ای که فحاشی شده تمام چت‌های شخصی حتی مال دو سال پیش رو بالا میارن 

اینقد پیشرفتن حتی تماس های که گرفته میشه معلوم میکنن چی گفتن دو طرف تو تلفن به همدیگه

در اون حد هم عقب مونده نیست کشورمون ایرانی

اونا اینقد حرفه ای هستن میتونن تمام چت های طرف رو با شمارش در بیارن تو اون برنامه ای که فحاشی شده تم ...

درد و نفرین

اگه حرفه‌ای هستن چرا کلاه بردار های اینترنتی رو جمع نمیکنن؟🗿

فقط به شکایت ها رسیدگی میکنن همینجوری الکی بیکار نمیشنن که ببینن کی کلاهبرداره

منطقیه