2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره شوهر خواهرم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 25 پست
بهش بگو عزیزم شاید شرایطش رو نداشته مهمون حبیب خداس چطور این همه راه رو میان لگم نیا اینجا واقعا بعد ...

جالب اینه خواهر شوهرم با شوهرش دارن میان من هیچی نگفتم قراره سه ماه خونه من باشن 

بعد یه هفته باز مادرشوهرم میان 

از خانواده من هر کس اومده خونمون تا حالا شوهرم هیچی نگفته 

ولی نمیدونم چرا با شوهر آبجیم لجه 

هر چیز که در فهم تو آید ، آن بود مفهوم تو🌏🍀
خب اگر اجازه بدی بیان چی میشه؟ شوهرت دعوا راه میندازه؟

نه دعوا که راه نمیندازه 

اول که خودش اصلا نمیاد خونه دوم بعدا یه چیزی هم به من میگه که من دوست ندارم تو سرم حرف بزنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالب اینه خواهر شوهرم با شوهرش دارن میان من هیچی نگفتم قراره سه ماه خونه من باشن بعد یه هفته باز ماد ...

باجناقه خوب توام بهش بگو بخوای با من اینکارو بکنی یعنی اینکه به من بی احترامی کردی منم برا تو و خانواده ات جبران میکنم عزیزم بعدا ناراحت نشو

اونا هم از ی شهد دور میان خب چیکار کنم

خب بیان چه ربطی داره.مهمونی دو روز نهایتا یه هفته.هر چیزی حدی داره

میتونی تحمل کنی سه ماه حریم شخصی نداشته باشی؟

حالا اونا کارشون‌اونجا چیه سه ماه؟ طرف خارج از کشور میره مسافرت یکی دو هفته برمیگرده

خب بیان چه ربطی داره.مهمونی دو روز نهایتا یه هفته.هر چیزی حدی دارهمیتونی تحمل کنی سه ماه حریم شخصی ن ...

نه بخدا اصلا راحت نیستم شوهرش هم غریبه اس که دیگ بدتر 

اصلا نمیدونم چیکار کنم 

هیچ کمی تا حالا نزاشتم به خانواده شوهرم 

ولی نمیدونم چرا شوهرم اونا رو نمیبینه

نه بخدا اصلا راحت نیستم شوهرش هم غریبه اس که دیگ بدتر اصلا نمیدونم چیکار کنم هیچ کمی تا حالا نزاشتم ...

اینا کمی نذاشتن نیست که برای خانواده شوهرت میکنی. حتی خانواده خودت هم باشن. این چیزا کولی دادنه.مهمون‌ راه دور یه هفته قدمش روی چشم

هرچیزی حد و حدودی داره.شوهرش کار و زندگی نداره میخواد چترشو سه ماه اونجا باز کنه؟

اینا کمی نذاشتن نیست که برای خانواده شوهرت میکنی. حتی خانواده خودت هم باشن. این چیزا کولی دادنه.مهمو ...

🥲آره بخدا راست میگی 

نه والا مثل این که نداره