2777
2789

شوهرم رفته دوتا موتور خیلییی گرون خریده در حد۲۵۰ دوتاش ۵۰۰ میلیون چک داده خیلی میترسم استرس دارم که نکنه ضرر کنیم یا نکنه نفروشه یا نکنه اتفاق بدی بیوفته موتورا چیزی بشه اومدم خونه مادرشوهرم ابناهم منت میکنن که چرا اینکارو کرده منم میگم تقصیر من چیه میگن به حرف تو گوش میده می‌خواسته نذاری بیاره

حالا منم دیشب باشوهرم راجب این قضیه بحث کردم که چرا اوردی باید بهم میگفتی ولی میگه بهم اعتماد کن چیزی نمیشه بخدا میترسم هنوزم دیر نیس واسه پس بده بگین چ غلطی کنم بذارم نگه داره یا پس بده یه خونه مستاجری کوچیک داریم شوهرم میگه دوس دارم پیشرفت کنیم میخوام عوض کنیم خونه رو بخدا میترسم یه چی بشه بگین چیکارکنم

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی هم گرون نیستا.شاید فروش برهبذار تلاش کنه.بعدا میگه جلوی پیشرفتمو گرفتی

میترسم تا حالا همچین ریسکی نکردیم نمیدونم چی بگم

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

اگه تا الان بهش اعتماد کردی تونسته پس الانم میتونه.

پشتش باش تا حس اقتدار بهش دست بده نه اینکه حس بی کفایتی داشته باشه اگر حس اقتدار رو ازت بگیره همه تلاشش رو میکنه برای موفقیت.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم