2777
2789
عنوان

چقدر بعضیا دزدن🥲

67 بازدید | 6 پست

سلام

من پرینترم صفحه ها رو سیاه چاپ میکرد بعد شارژ کارتریج اینجوری شد

برم همونجایی که خریدم گفت آره این کد کارتریج این سریش خراب بوده درست چاپ نمیکنه کلا کارتریج باید عوض بشه هزینش هم پونصد و خورده ای میشه بزارید پرینتر و نیم ساعت دیگه بیاین ببرید

اومدم خونه از توی نت سرچ کردم در نهایت توی یوتیوب تخلیه قسمت ضایعات پرینتر رو مرحله به مرحله باز کردم

پر تونر بود خیلی خیلی زیاد با حوصله تمیز کردم کلا پنج دقیقه وقتم و گرفت چاپ و زدم دیدم تمیز و مرتب چاپ میکنه کارتریج هم هیچ ایرادی نداشت😐

خدایا شکرت😍

همیشه همینه عزیزم.ندیدی موبایل تعمیرات چقدر هزینه های گزاف در حالی که با یک دهم اون هزینه درست میشه 

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بد شده هر مغازه ای میری باید قیمت مقایسه کنی فاکتور هم بگیری 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

همیشه همینه عزیزم.ندیدی موبایل تعمیرات چقدر هزینه های گزاف در حالی که با یک دهم اون هزینه درست میشه

آره بعد فک کنم هفته پیش دویست برای شارژش دادم ده صفحه هم چاپ نکردم 

باز میرفتم پونصد میدادم میرفت اون پشت فقط تمیزش میک د😑

خدایا شکرت😍